Hogyan készüljek fel a forgalmi vizsgára? (B kategória)
Felkészülni csak úgy tudsz, hogyha minél többet vezetsz.
Pl én mikor vizsgáztam fater bevezetett a városba én ott átvettem és vezetgettem...
Nyugi én is vétettem kisebb hibákat forgalmi vizsgán,pl:nem engedtem magam elé a buszt stb... de a biztos nem szólt semmit és szépen átmentem...nem kell izgulni csak figyelj oda! Jahh és úgy nézd a tükröket mintha üldözési mániád lenne.
Úgy mintha csak gyakorolni mennétek. Annyi különbséggel, hogy az oktató nem szól bele a vezetésbe. Egy fővel többen ültök az autóban. Hibákat mindig lehet véteni.
Nekem könnyebb volt mert, régebben motorra vizsgáztam és amikor sor került az autóra nem izgultam se a forgalomtól, se az útvonalaktól. Veszprémben vizsgáztam, minden út ismerős volt. Szépen nyugodtan, vedd fel a forgalom ritmusát.
Index-sebesség-gyalogos-tükör-táblák-útburkolati jelek..ennyi kell csak nem?
Az én vizsgabiztosommal kb 2 vizsgaútvonalat néztünk meg mégis átmentem,mivel mindig más szituációba kerülsz..és ha nem tudod szabályosan megoldani akkor alkalmatlan vagy a vezetésre.
A lényeg hogy ne izgulj. Meg a többi amit előttem is írtak, figyelni kell mindenre. Meg nem hátrány ha egyes "veszélyeket" Nekem én pl úgy jártam hogy fa mögött volt 20-as tábla. Szerencsére legutolsó pótórán pont arra mentem. És emlékeztem rá hogy az ott van valahol :D
Meg a másik hogy kipihenten menny.
(Ha meg nagyon parás vagy akk előtte egy feles XD)
Én amikor nem vezettem, akkor a kreszt nyomattam. Ha a szabályokkal tisztában vagy, akkor a kis hibákat nem olyan könnyű összeszedni.
A neten meg lehet találni a hibalistát, egy csomó dolog fel van sorolva - keress rá -, azokat igyekezz kerülni. Különösen, ha van visszatérő hibád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!