Hanyadjára engedtek át titeket forgalmi vizsgán? Puszta kíváncsiság. Engem 2jára húztak meg.
Másodikra átmentem.
Mindenkit igyekeznek megrántani, hisz fizetsz érte.
ez történt:
Egy főútról kanyarodtam egy mellékútra(azaz csak kellett volna).Elsőbbségadás jelző tábla volt,MEGÁLLTAM! Balra tőlem forgalomtól elzárt terület volt DIREKT néztem oda is hogy a vizsgabiztos ne kössön bele semmibe.Utána néztem jobbra is,NEM JÖTT SEMMI! Erre én elindultam volna mire az oktató belefékezett mert jobbról felbukkant 1 fekete honda....és h nem adtam elsőbbséget.azt megsúgnám h a jobbra nézés és a elindulás között kb 1-2 mp telt el...Inkább nem kommentálom,csak az bosszant hogy ez volt a 2ik most megyek majd szeptemberben 3jára...Tudom nem voltatok ott de sztetek ezalapján jogos volt a buka
tatás?Attól tartok hogy 5jére se sikerül,és nem lesz jogsim:(én már azon se csodálkoznék.Megint 30 ezer ft 15 a vizsgadíj 15 meg az 5 óra.ELEGEM VAN!!!!
Engem rutinon vágtak meg műszaki kérdésnél folyamat bekérdezett a köcsög vizsgabiztos, és vezetni tanultam nem autószerelőnek lány létemre... Vizsga díj megint 5.000 és hello szia. Minden erről szó
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!