Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nek tek hanyadjára sikerült a...

Nek tek hanyadjára sikerült a rutinvizsga?

Figyelt kérdés

Én ma vizsgáztam rutinból, de sajnos nem sikerült. Pedig eddig minden tök jól ment, és pont most megálltam a bólyáknál. Annyira el vagyok keseredve.

Szóval még várhatok 2 hetet a következő vizsgáig.

Nektek hanyadjára sikerült? Megmondom őszintén én nagyon gáznak érzem, hogy megbuktam, mert mindenki azt mondta, hogy itt csak a nagyon hülyék buknak meg, itt alig lehet megbukni. És én mégis...:(

2010. okt. 4. 12:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én elsőre átmentem, 0 plusz órával. Nem azt mondom hogy gáz megbukni rutinból, de nem is büszkeség.. Forgalminál sokkal több tényező közrejátszhat és bukáshoz vezethet, míg rutinnál minimális az esélye. De nem sikerülhet mindenkinek elsőre, főleg ha stresszeltél stb. Szóval szerintem vegyél pár pót órát aztán próbálj nyugodtan belevágni! :) Sok sikert!
2010. okt. 4. 12:22
 2/18 anonim ***** válasza:

ne izgulj érte, megesik másokkal is, rossz napod is lehetett :)

Forgalmin szinte mindenki megbukik egyszer, szóval azon se lepődj meg.

2010. okt. 4. 12:27
 3/18 anonim válasza:
Én forgalmin buktam meg, rutinon nem. De van aki megbukik..
2010. okt. 4. 12:51
 4/18 Tubarózsa ***** válasza:
nyugi! rutinon én is megbuktam elsőre!
2010. okt. 4. 12:53
 5/18 anonim válasza:
Szia! Én is megbuktam rutinból. Ügyes leszel legközelebb..Üdv
2010. okt. 4. 13:04
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
jéézusisten, mennyi balfék...
2010. okt. 4. 15:09
 7/18 anonim ***** válasza:

én rutinon átmentem elsőre,az elöttem lévő aki vizsgázott kb 1perc múlva ki is szállt az autóból,műszakin bukott meg...nem gáz,csak figyelj oda és ne izgulj,én forgalomnál izgultam ott meg is buktam,de már megvan a jogsim.De miért kell 2hetet várni a vizsgáig,nekünk minden héten hétfőn és szerdán van vizsga,és az autósuliba a titkár azzonnal bejelentett a köv vizsgára szóval pár nap múlva mehettem is...?!

:)

Sok sikert!

2010. okt. 4. 20:34
 8/18 Tubarózsa ***** válasza:
46%

15.09: nem mindenki születik úgy h vezetni is tud! attól mert páran megbuktunk rutinból nem vagyunk balfékek! és forgalomból is megbuktam elsőre. nah puff. 2éve megvan már a jogsim, és határozottan jól vezetek, (ezt nem én mondom, mások állítják: apu akinak kb 25éve van jogsija( és vezet is(taxis), a vőlegényem akinek szintén több, mint 20éve van jogsija, teherautozott is most kb 12éve buszvezető, és még sok-sok olyan ismerös mondja ezt aki ezer éve vezet! és ért is hozzá)

off: albert einstein is megbukott matekból meg fizikából......

ui://kedves kérdező neked meg sok sikert legközelebbre, és ne izgulj! (én is ezért buktam meg elsőre mert ideges voltam)

20L

12.53as voltam.

2010. okt. 4. 20:43
 9/18 anonim ***** válasza:
19%

Így van. Senki nem szüetik úgy., De azért van előtte 9 óra, hogy megtanulja végrehajtani azt a 9 nyamvadt feladatot. És akinek ennyi nem elég az igenis fakezű meg balfék. Ez van.

19/F

2010. okt. 4. 21:03
 10/18 anonim ***** válasza:
Ne kem els őr e!
2010. okt. 4. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!