Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nek tek hanyadjára sikerült a...

Nek tek hanyadjára sikerült a rutinvizsga?

Figyelt kérdés

Én ma vizsgáztam rutinból, de sajnos nem sikerült. Pedig eddig minden tök jól ment, és pont most megálltam a bólyáknál. Annyira el vagyok keseredve.

Szóval még várhatok 2 hetet a következő vizsgáig.

Nektek hanyadjára sikerült? Megmondom őszintén én nagyon gáznak érzem, hogy megbuktam, mert mindenki azt mondta, hogy itt csak a nagyon hülyék buknak meg, itt alig lehet megbukni. És én mégis...:(

2010. okt. 4. 12:06
1 2
 11/18 Tubarózsa ***** válasza:

21.03: hát jó h vannak olyanok akinek elsőre sikerült, de nem ettől lesz vki jó soför! kivi vagyok kettőnk közül ki a jobb.... am meg nem olyan sok az a 9óra.+ott az oktatóval vagy, a vizsgán meg ott egy idegen aki nézi h mit hogyan csinálsz, ilyenkor ideges az ember(a legtöbbje) és ezért nem balfék! nah képzeld én azt csesztem el, h nem megfelelő távolságra álltam meg a patkától. túl messze voltam. de ettől függetlenül nagyon jól tudok parkolni, egy viszonylag nagy méretű autóval......(hozzáteszem nincs rajta szervo) jó h vannak tökéletes emberek, hál' Isten én nem vagyok az..

ui: bmw vel v merci vel születtél? :S

12.53as voltam(megint)

2010. okt. 4. 23:11
 12/18 anonim válasza:

Kedves 61%os, biztos minden másból is ilyen szuper vagy, igaz? Vagy csak a vezetés megy jól, ezért igyekszel másokat lealacsonyítani, hogy ezzel kompenzáld mindazt, ami pedig egyáltalán nem megy? Mert az igen szép munka!..

Amugy a kérdésre válaszolva, mindenkinek máshogy megy, ne érezd magad bénának. Lefogadom, hogy izgultál, legközelebb pedig sikerülni fog.

2010. okt. 5. 17:01
 13/18 anonim ***** válasza:

"kivi vagyok kettőnk közül ki a jobb"

nem kérdés, hogy én

2010. okt. 5. 17:54
 14/18 anonim ***** válasza:

"Kedves 61%os, biztos minden másból is ilyen szuper vagy, igaz? "

Kérdésben a válasz.

2010. okt. 5. 17:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Kedves vezetni tudók-nem tudók. Arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen jó vezetők lennétek akkor, ha mentek 80-al és egyszer csak hopp, ott terem egy másik autó előtted 10 méterre. Akkor csak annyi időd van, hogy átvillan az agyadon :- meghalok? -be vagyok kötve, és - van kórház a közelbe? Ez kb 0.066 sec. Ott nem számít milyen jól parkolsz vagy mennyi ideje van jogsid. Páfff....ÚÚÚÚbazzeg................................1 perc hatásszünet...........élek. Ennyi!
2010. okt. 5. 18:17
 16/18 anonim ***** válasza:

sikerült elsőre. - most csinálom a városit. :) Sikerülni fog legközelebb, csak próbálj meg nem izgulni. Én is izgulós vagyok, de valahogy sikerült a tudatomból kizárni hogy ott ül bennt a vizsgabiztos, és teljesen nyúgodtan mentem. Sok sikert!

19F

2010. okt. 10. 10:47
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem sikerült elsőre a rutin és a városi is, rutin tényleg nem bonyolult, csak ne izgulj, az sokat ront rajta. És nem gáz mindenki másból jó, az itt balfékező emberekkel ne foglalkozz, következőre biztos vagyok benne, hogy sikerül :)

L17

2010. okt. 10. 19:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem eddig minden meglett elsőre, múlt héten az első forgalmin viszont megbuktam. Van ez így :-)
2010. okt. 11. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!