Most állok Rutinvizsga előtt és a nö oktatók kiabálnak-e? Vagy férfit válasszak vagy nöt?
o.o Micsoda kérdés! Egyáltalán hogy jutott ez az eszedbe? XD
Hát, amelyiket akarod, egyik se kiabál valószínűleg.
Válassz nőt, én legalábbis azt tenném, feltéve, hogy viszonylag fiatal, és kedvesen tud mosolyogni. :D
Varj, hogy allsz te rutinvizsga elott ha meg oktatod sincs? Elotte tanulgatni is kell valamennyit...
Amugy oktatot jogod van valtani ha nem tetszik, de normalisak szoktak lenni. Inkabb auto alapjan valasztanek a helyedben, olyan tipuson tanulj, amilyet utana vezetni akarsz, vagy hasonlon, gondolj bele mennyire latsz ki belole stb stb
hmm ha most újra kéne rutinvizsgáznom egy szakállas fószert választanék
42/f
Nekem anno női oktatóm volt, és nem bántam meg. Mondjuk jó fej is volt. Az egyik legemlékezetesebb eset, amikor egy srác vezetett a miskolci forgalomban, de kb. 30-cal. A hölgy egy piros lámpa utáni induláskor utasította, hogy "Na most már menjünk, mint állat!" 1 perces 30-as tempó után: "De mikor az állatot mondtam, nem a csigára gondoltam..." :)
Igaza van az előttem szólónak, ha nem tetszik az oktatód, még mindig válthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!