Unatkoztam, rátaláltam. Mennyiből lehetne helyrepofozni? A kíváncsiság
Sokból, konkrét összeget csak a javítás végeztével lehetne mondani, becslő összeghez is tudni kéne, hogy mennyire sérült a futómű, a motortérben mennyire sétáltak arrébb az alkatrészek, illetve sérült-e padlólemez, valamelyik oszlop, nyúlvány.
Az RX 8-hoz nem is olcsók az alkatrészek. Szerintem 2 millió közeli összeg lehet.
Ezt sehogy se lehetne normálisan megcsinálni, ha milliókat költsz rá akkor is messziről látszana hogy összetörték, meg amúgy is ritka autó tehát nem könnyen kapsz hozzá alkatrészt se.
Még az oldalát nagy nehezen meg lehetne csinálni de az eleje tropára ment, le merném fogadni hogy a motor sincs a helyén.
Szóval ez 10xes gazdasági totálkár minimum, ezért nem is csinálják meg, hanem a használható részeit alkatrészként értékesítik.
Ez nem az az eset mikor egy törött lökhárítós Swiftet kipofoznak bontott alkatrészből, felpolírozzák és olyan mint az új.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!