Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hanyadjára engedtek át titeket...

Hanyadjára engedtek át titeket forgalmi vizsgán? Puszta kíváncsiság. Engem 2jára húztak meg.

Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 20:30
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%

Teszt 4 (én még nem géppel csináltam, harmadjára 1 pont híján nem mentem át, és negyedjére ugyanazt a papírt kaptam)

Rutinpálya 1

Forgalmi 4

Elsősegély 5 (az előzetes tanfolyamon elég gyatrán oktattak, a negyedik próbálkozás után elmentem külön korrepetálásra)

2011. szept. 14. 08:51
 22/49 A kérdező kommentje:

Meg miaz, hogy eltelt 1-2 mp... Bakker, benézek és kanyarodok. 2 mp alatt 3 utca távból odaér egy platós IFA...

Persze,meg egy Trabant F50es nem?3 utcányiról 1 IFA....-.- értem én az iróniát,de most nem vagyok rá vevő sorry=) Am meg 3 utcányit 2 mp alatt esetleg egy Grippen.Bár annak annyi sem kell:)Mégis mit vársz vizsgán egy tanulótól aki ad 1 izgul,ad 2 még TANULÓ fél mp alatt induljak el?Igen lehet azt kellett volna kuplungot holtpontig felrántani nagy gáz,kuplung teljesen fel had kaparjon a kocsi,aztán azért buktatnak meg...egyszerűen nem értem mi a sok a 2mp-s elindulásnál egy TANULÓNÁL! de mind1 hagyjuk is...

2011. szept. 14. 09:27
 23/49 anonim ***** válasza:
87%
azért cseszdmeg, mert inkább nézz szét, bizonyosodj meg háromszor, hogy nem jön valami, mint egyszer neked menjenek. látszik, hogy ego-mazsola vagy.
2011. szept. 14. 09:30
 24/49 A kérdező kommentje:
akkor meg azért szólnak,hogy "Maga minek áll itt ennyit?Minek akadályoztaja a forgalmat?"Am meg az vagyok de csak egészséges mértékben;)
2011. szept. 14. 09:59
 25/49 anonim ***** válasza:
80%

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:03

Meg miaz, hogy eltelt 1-2 mp... Bakker, benézek és kanyarodok. 2 mp alatt 3 utca távból odaér egy platós IFA...

Ha az a platós IFA szabályosan közlekedik, akkor 1 -2 mp alatt 3,6 métert vagy 7,2 métert tesz meg.

A számolás alapja : 10 méter / secundum = 36 Km /óra. Tovább számolva: 1 méter/secundum = 3,6 Km/ óra. Tehát ha 50 Km/órával haladna, akkor 50/3,6= 13,888 métert tenne meg !

Szerinted 3 utca távolsága 14 méter ????

2011. szept. 14. 10:30
 26/49 anonim ***** válasza:
42%
Fura , hogy mindig a bénák mondják, hogy csak pénz lehúzás miatt buktak meg. Érdekes, nekem sose volt semmi gond, pedig 3 jogsit raktam le ( legutobb 3hete "A" jogsit) Senkinek nem fizettem zsebbe... Simán csak jól kell vezetni... Aki béna, bukjon csak meg!!!
2011. szept. 14. 13:15
 27/49 anonim ***** válasza:
17%

10:30 előbb járd ki al általános iskolát, menj át fizikából, utána okoskodj ;)

Amúgy elsőre átmentem mindenből hibátlanul, aki nem megy át az szimplán béna, nem tud vezetni, de persze a vizsgabiztos a hibás, nameg a körülmények ;)

2011. szept. 14. 15:28
 28/49 anonim ***** válasza:
100%
Enegm is 2x húztak meg, és ha jól emlékszem osztály társamat is... pedig nem ugyan abba az autós suluba jártunk.
2011. szept. 14. 16:01
 29/49 anonim ***** válasza:
63%

10:30

Látom az irónia nem az erősséged....

Kérdező:

Igen, egy TANULÓTÓL is baromi sok az, ha ennyi időt állsz, mikor kanyarodhatnál. (pláne ha utána még észre sem veszed, hogy jön egy autó...) Aki béna és nem tud elindulni az húzzon vissza a rutin pályára és gyakoroljon még. Nem kell se csikorgó kerék se kuplungról leugrálás. Ne a forgalomban töketlenkedjen. Ha akkor ÁTENGEDTEK VOLNA akkor másnap ugyan így be akarsz kanyarodni mikor nem ül melletted az oktató és átmegy rajtad keresztbe a platós IFA. Látod, EZÉRT jogos, hogy megbuktattak.

Mellesleg kit érdekel, hogy ki közlekedik szabályosan? Neki akkor is elsőbbsége lesz ha 200-al jön. És te akkor is meghalsz, ha ő szabálytalan volt és bekanyarodtál elé. Érted?

2011. szept. 14. 18:40
 30/49 anonim válasza:
100%
En harmadszorra mentem at, de ne is mondjam az elson az volt a hibam hogy " nem vezetek eleg rutinosan"! Na most szerintetek..... Masodszorra a tiedhez hasonlo szitu volt, nagyon eles kanyar es mire elindtam volna jottek, de a 2. Vizsga elott en mar sik ideg voltam! Csak nyugi, ugyis sikerul egyszer!!!!!! :D
2011. szept. 16. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!