Hanyadjára engedtek át titeket forgalmi vizsgán? Puszta kíváncsiság. Engem 2jára húztak meg.
Azért mert ha túl nagy egy oktató vagy talán az egész iskola(talán inkább csak az oktató) bukási rátája akkor az annak a munkáját jellemzi és nekik is megy érte valami rossz pont mivel 5 bukás után már több helyre is bekerül a nyilvántartásba.Így tehát nem érdeke hogy annyiszor megbukjál.Ezt egy ex-oktató mesélte nekem.
Pl. 3-szor meghúznak valakit,utána már nem,mert ha negyedjére is megbukik akkor utána az 5.-en sok múlik ha ott sem megy át.Ha nagyon jó az illető,akkor tudja az oktatója,hogy ha rajta múlik úgyis átmegy és meghúzza negyedjére is 5.-jére meg úgyis átmegy mert a kisujjában van a vezetés.Ha egy idegeskedős kiscsaj a tanuló,akkor max kétszer meghúzzák és utána hagyják,mert önhibából úgyis könnyen megbukhat még a későbbiekben.
Persze nem lehet általánosítani,de nagyon gyakori manapság,hogy a tanulóból finanszírozzák a horvátországi nyaralást a tegezőviszonyban levő vizsgabiztossal pedig megosztoznak a pénzen.Megbeszélik vizsga előtt hogy mennyire jó a tanuló,hogy hányszor bukott már és hogy egyáltalán megbuktassák-e.
Nem ismerem az oktatódat,és nem is akarom róla azt állítani hogy ez igaz,de a mostani meg a szocializmusbeli bukási arány különbsége és az,hogy az olyan srácok akikkel bekötött szemmel beállunk egy helyre többször buktak meg,mint azok a lányok akik autóúton is max 65-tel mernek menni szerintem magáért beszél.
Érted,kitermelhető forrás vagy.Ha jól vezetsz akkor megbuktatnak a lehető legtöbbször majd utolsó/utolsó előtti alkalomnál átengednek mert úgyis már gyakorlatilag tudsz vezetni és úgy gondolják,hogy úgysem fogja egy bukás a kedvedet szegni.
Nem akarok senkit megítélni,de manapság sajnos nagyon gyakori a pénzvezéreltség.
Szívesen.Érted,vizsgán sok a bukás de a PÁV-ra már azért sokkalta kevesebben kerülnek ki.
Magától értetődő ez a mai rendszer. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!