Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hanyadjára engedtek át titeket...

Hanyadjára engedtek át titeket forgalmi vizsgán? Puszta kíváncsiság. Engem 2jára húztak meg.

Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 20:30
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
17:30 köszi! De miért lenne nekik rossz,hogy PÁVra küldjenek? Ezt írd már le légyszi.
2011. szept. 20. 11:44
 42/49 anonim ***** válasza:
82%

Azért mert ha túl nagy egy oktató vagy talán az egész iskola(talán inkább csak az oktató) bukási rátája akkor az annak a munkáját jellemzi és nekik is megy érte valami rossz pont mivel 5 bukás után már több helyre is bekerül a nyilvántartásba.Így tehát nem érdeke hogy annyiszor megbukjál.Ezt egy ex-oktató mesélte nekem.

Pl. 3-szor meghúznak valakit,utána már nem,mert ha negyedjére is megbukik akkor utána az 5.-en sok múlik ha ott sem megy át.Ha nagyon jó az illető,akkor tudja az oktatója,hogy ha rajta múlik úgyis átmegy és meghúzza negyedjére is 5.-jére meg úgyis átmegy mert a kisujjában van a vezetés.Ha egy idegeskedős kiscsaj a tanuló,akkor max kétszer meghúzzák és utána hagyják,mert önhibából úgyis könnyen megbukhat még a későbbiekben.

Persze nem lehet általánosítani,de nagyon gyakori manapság,hogy a tanulóból finanszírozzák a horvátországi nyaralást a tegezőviszonyban levő vizsgabiztossal pedig megosztoznak a pénzen.Megbeszélik vizsga előtt hogy mennyire jó a tanuló,hogy hányszor bukott már és hogy egyáltalán megbuktassák-e.

Nem ismerem az oktatódat,és nem is akarom róla azt állítani hogy ez igaz,de a mostani meg a szocializmusbeli bukási arány különbsége és az,hogy az olyan srácok akikkel bekötött szemmel beállunk egy helyre többször buktak meg,mint azok a lányok akik autóúton is max 65-tel mernek menni szerintem magáért beszél.

Érted,kitermelhető forrás vagy.Ha jól vezetsz akkor megbuktatnak a lehető legtöbbször majd utolsó/utolsó előtti alkalomnál átengednek mert úgyis már gyakorlatilag tudsz vezetni és úgy gondolják,hogy úgysem fogja egy bukás a kedvedet szegni.

Nem akarok senkit megítélni,de manapság sajnos nagyon gyakori a pénzvezéreltség.

2011. szept. 20. 19:07
 43/49 A kérdező kommentje:
így már teljesen világos,köszi:) és van benne vmi igazság...pl péteken is vezettem 2*50 percet érdekes 1szer sem fékezett bele,csak a 2*50 perc alatt rám szólt 3-4szer ami sztem normális....
2011. szept. 20. 19:36
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen.Érted,vizsgán sok a bukás de a PÁV-ra már azért sokkalta kevesebben kerülnek ki.

Magától értetődő ez a mai rendszer. :p

2011. szept. 21. 20:11
 45/49 anonim válasza:
100%
engem masodjara atengedtek,ma vizsgaztam!
2011. szept. 29. 20:33
 46/49 anonim ***** válasza:
72%
2006 őszén vizsgáztam, minden elsőre sikerült.
2011. szept. 30. 11:36
 47/49 anonim ***** válasza:
100%
De jó.
2011. szept. 30. 15:06
 48/49 anonim válasza:
100%
én tegnap vizsgáztam,elsőre átmentem.
2011. nov. 6. 14:44
 49/49 anonim válasza:
Üdv én azt szeretném kérdezni hogy ez a páv életben van még? Meg hogy kötelező? Hány forgalmi bukás után lép ervénybe,...?
2016. szept. 20. 13:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!