Amelyik lassan vezet, és feltart titeket, mert mondjuk nem tudjátok megelőzni, és nem menne a világért se gyorsabban, és nem érdekli, ha feltart mindenkit.
Vagy amelyik jön, és nyomná a gázt, és villogtat, meg dudál, hogy menjél gyorsabban, de folyamatosan ott a sarkadban de, nem előzne meg.
Melyik típus a zavaróbb, idegesítőbb?
2011. febr. 21. 15:33
1/9 anonim válasza:
Mindkettő!
2011. febr. 21. 15:37
2/9 anonim válasza:
Egyformán zavaró sztem, de a villogós talán idegesítőbb. Legjobb ha felveszi a forgalommal a tempot, használja az indexet, belenéz a tükörbe, nem jön a seggembe, és nem áll meg a kereszteződés közepén amikor dugó van
2011. febr. 21. 15:38
3/9 anonim válasza:
Mindkettő szörnyű. Az első variációt legszívesebben kikapnám a kormány mögül és megkérdezném, hogy miért sétakocsikázik.
2011. febr. 21. 15:42
4/9 anonim válasza:
utóbbi szerintem idegesítőbb bár velem mégcsak 1szer volt ilyen akkoris lehúzodtam hogy jólvan menjél pedig ígyis 60al mentem 50 helyett az első verzió csak akkor idegesítő ha folyton 40el megy mikor nyugodtan mehetne akár 50el is és persze hirtelen befékez elöttem meg a kereszteződésnél is ott szenved hogy akkor most hogyan merre
2011. febr. 21. 15:58
5/9 anonim válasza:
Mindkettő zavar és veszélyes is, 90 helyett 65el vagy 130al menni főúton...
2011. febr. 21. 18:43
6/9 anonim válasza:
Egyiksem zavar. A lassút megelőzöm, vagy ha nincs rá lehetőségem, akkor lemaradik kicsit tőle, mert legtöbbször veszélyes akinek ennyire nincs érzéke a vezetéshez. Aki gyorsabb azt meg elengedem és nemtartom fel. Nem idegeskedni kell, hanem lehetne mindenki kicsit előzékenyebb.
2011. febr. 21. 18:56
7/9 anonim válasza:
Mindketto rossz, mert mindegyik azt jelenti hogy nem erzi ill. nem erdekli hogy mi zajlik korulotte, kivul van a forgalmi ritmusbol es ezert veszelyes.
Kezdo vezetokent inkabb az elso jellemzo ram, mert tobb idore van szuksegem hogy atlassak keresztezodeseket, iranyvaltasi lehetosegeket, de amint tudok jobbrahuzodok, illetve ha a seggemben jonnek az nagyon stresszel, mert nem szeretek feltartani masokat. Szoval lehet hogy nem megyek olyan gyorsan mindig mint lehetne, de igyekszem elosegiteni masok elozeset ahol lehet, megazert ezt ne ugy ertsd hogy nyilegyenes uton szuttyogok, csak pl keresztezodes elott kell ido hogy lassam melyik sav lesz az enyem, hogy is tudok arra menni amerre szeretnek, stb.
2011. febr. 22. 13:42
8/9 anonim válasza:
Ha az előbbi mögöttem van, az utóbbi előttem, akkor egyik sem. Fordított helyzetben mindkettő.
Mondjuk olyan gyorshajtót még nem láttam, amelyik nem előz meg; ha nagyon tapad, félrehúzódom, és akkor el fog menni mellettem.
2011. márc. 18. 15:33
9/9 Beatrix17 válasza:
Engem még nem toltak le,mivel mindig felveszem a közlekedés ritmusát;)!A városnéző szüttyögöktől viszont kivagyok,de ezeket minnél hamarabb kielőzöm.Ami ennél is jobban idegesít,ha valaki nem képes indexelni,parkolóból csak ugy kiáll,mert szerinte elsőbbsége van,pirosnál átbámul,zöldnél matat a kocsiban valami nagyon fontos dologgal,ahelyett,hogy indulna,parkolóban ugy áll meg,hogy 2helyet foglal,és még sorolhatnám-de nem ez volt a kérdés...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!