Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit kell tenni, ha feldühödik...

Mit kell tenni, ha feldühödik egy vezető?

Figyelt kérdés

Nekem volt elsőbbségem mert jobbkezes utcánál én már mentem a kereszteződésbe, mikor jobb kézről és mikor jött egy autó(nagon gyorsan), akkor majdnem belém jött, a kocsi hátuljába, én is csak a szemem sarkából vettem észre, hogy rohadt gyorsan jön a kereszteződésbe.

És ezt annak vették, hogy szemét voltam, és nem adtam elsőbbséget, és mögöttem nyomták a gázt, meg le akartak szorítani az út szélére. Nyomta mellettem a gázt, és le akart szorítani a padkához.

Mikor megálltam mert stop tábla volt. Megállt mellettem, rám dudált, és bemutatott nekem.

Most ilyenkor mit csináljak?

Mert szerintem ha utánam jönnek, és kirángatnak a kocsiból, és számon kérik szerintem hiába mondanám, hogy elnézést, agyon vernének.

2011. júl. 26. 20:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor jobb kerülni a konfliktust... Kell az neked, hogy megverjenek? Vagy valamivel kárt tegyenek az autódban? Még tanúd se lenne, meg csak macera az egész. Okos enged szamár szenved. Függetlenül attól, hogy te voltál a hibás.
2011. júl. 26. 20:30
 2/13 anonim ***** válasza:
35%

ha nyeszlett vagy akkor továbbmész.

[link]

Ha nagydarab akkor kiszállsz és megkérdezed hogy mi a baj.

[link]

2011. júl. 26. 20:31
 3/13 anonim válasza:
Kérdező,nem tudom,hogy ez milyen utcában volt.Ha pl.szűk,kátyús,esetleg nagy forgalmú úton,akkor amit mondok,nem jön be,de:miért nem hagytad le azt a parasztot?Ha kell,miért nem nyomtál az autódnak egy öblösebb gázt?Sz*rd le őket.A Stopposnál meg miért néztél oda? Megállsz,körülnézel,aztán húzol is a fenébe 100-al vagy még többel?Tudom,hogy persze ezt egy pesti csúcsforgalomba nem nagyon lehet kivitelezni,de én leráztam volna,és tojtam volna a fejükre magasból!
2011. júl. 26. 21:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Szerezz be egy nyílpuskát és könnygázgránátokat.
2011. júl. 26. 21:33
 5/13 anonim ***** válasza:
Én kb. a bemutatás után elfelejtettem volna az egészet. Legalább kocsikázott utánad egy kicsit ebből a drága üzemanyagból. Én ráfordítottam volna a mobilom hátulját, mintha kameráznám.
2011. júl. 26. 22:32
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha meg kell állnod és kiszállnak, nekiállnak óberkodni -> kocsidat belülről lezárod aztán:

1. kicsit ugatnak, majd elmennek.

2. nem mennek el, netán megpróbálnak kiszedni -> mobilon szólsz a yardra.

A lényeg, hogy ne ingereld őket, ne is nézz rájuk!

Ami még fontos, nehogy kiszállj (bármekkora is vagy), mert abból rövid úton garázdaság lesz, és abból nem fogsz jól kijönni! Amíg lehet, légy passzív!

2011. júl. 26. 23:10
 7/13 anonim ***** válasza:
És SOHA ne állj neki versenyezni vagy "lerázogatni"! Abból szinte biztos baleset lesz! Inkább állj félre, és tedd amit az előbb írtam!
2011. júl. 26. 23:13
 8/13 anonim ***** válasza:
87%

Vezess körültekintőbben,közlekedj figyelmesebben.

Különben beállsz a sorba és te is versenyzős idióta vagy kormányt markoló egyenesen előremeredő gyáva sz@r leszel esetleg pár horpadás netán bezúzott szélvédő után rájössz az első mondatom igazára.

Nem emberkedni vagy rendőrt hívogatni kell hanem NORMÁLISAN KÖZLEKEDNI.

Ne tarts fel és ne tolj le senkit - abból nem lehet bajod.

Ha legközelebb kimész valaki elé akkor felemelt kézzel vagy elakadásjelzőt felvillantva kérj elnézést a faxságodért és ne gerjeszd a feszkót értetlenkedéssel meg "itt csak ötvennel lehet menni" szöveggel(hacsak nem vagy rendőr vagy traffipax)mert ha leszáll a vörös köd - van akinek minden mindegy.

Balesetmentest!

2011. júl. 27. 13:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Elég zavaros az egész sztori, mert azt írod, hogy jobbról jött gyorsan az autó jobbkezes kereszteződénél, akkor hogy lehetett neked elsőbbséged?

De általában ha rád dudálnak és bemutogatnak, az nem ok nélkül szokott lenni, hanem te voltál a balf.a.s.z és magadba kéne szállnod.

2011. júl. 29. 13:41
 10/13 A kérdező kommentje:

Mentem, lelassítottam, hogy tuti nem jön-e senki, még tök messze jött egy autó, nem fogok ott állni gondoltam, mert nagyon messze volt.

És mentem, és mikor már a kereszteződésbe mentem rágyorsított(vagy rohadt gyorsan(nem 50-nel) jött És meglátta, hogy nem adtam elsőbbséget, és majdnem belém jött, és fékezett vagy 10 métert.

És mentem, utánam jött, és jött mögöttem 1 méterre, és rángatta a kormányt, hogy mellém jön, és leszorít.

2011. júl. 29. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!