Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek milyen egy jó vezető?

Szerintetek milyen egy jó vezető?

Figyelt kérdés
Legyen az nő vagy férfi, fiatal vagy középkorú, teljesen mindegy. Milyen tulajdonságokkal, készségekkel rendelkezik egy jó vezető?
2011. szept. 18. 10:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű: aki biztonságosan, gazdaságosan, a szabályokat betartva, ugyanakkor lendületesen, a forgalom többi résztvevőjét legkevésbé zavarva tud közlekedni. Teljesen mindegy, hogy milyen korú, nemű, ha ezek a tulajdonságok vonatkoznak rá.
2011. szept. 18. 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:
mint én
2011. szept. 18. 12:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Jó vezetők a fémek (ezüst, réz, vas, alumínium stb.), elektrolitok és a grafit.

(forrás: [link] )

2011. szept. 18. 19:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint az igazán jó vezető, aki már levezetett pár százezer km-et és még nem volt egy balesete sem. Balesetveszélyes helyzetei szerintem mindenkinek vannak/voltak ön hibájából eredően, nekem is volt ilyen sajna.
2011. szept. 19. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!