Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mit kell tenni, ha feldühödik...

Mit kell tenni, ha feldühödik egy vezető?

Figyelt kérdés

Nekem volt elsőbbségem mert jobbkezes utcánál én már mentem a kereszteződésbe, mikor jobb kézről és mikor jött egy autó(nagon gyorsan), akkor majdnem belém jött, a kocsi hátuljába, én is csak a szemem sarkából vettem észre, hogy rohadt gyorsan jön a kereszteződésbe.

És ezt annak vették, hogy szemét voltam, és nem adtam elsőbbséget, és mögöttem nyomták a gázt, meg le akartak szorítani az út szélére. Nyomta mellettem a gázt, és le akart szorítani a padkához.

Mikor megálltam mert stop tábla volt. Megállt mellettem, rám dudált, és bemutatott nekem.

Most ilyenkor mit csináljak?

Mert szerintem ha utánam jönnek, és kirángatnak a kocsiból, és számon kérik szerintem hiába mondanám, hogy elnézést, agyon vernének.

2011. júl. 26. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A sebesség kérdése elég lényeges momentum. Bár nem vagyok balesetvizsgáló, de úgy tudom, hogy elsőbbség meg nem adásos balesetnél (szituációnál) - ha a védett úton közlekedő az adott útszakaszon megengedett maximális sebesség legalább duplájával (fenti esetben 50 helyett 100-al, nem elképzelhetetlen) halad - a felelősség megfordul, mivel a sebesség megtévesztő lehet az elsőbbséget megadni szándékozó részére. Ez persze nem minden esetben igaz, de alapesetben általában igen.
2011. júl. 29. 21:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Legyen nálad egy játékpisztoly, az mindig hatásos !
2011. aug. 2. 15:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Ucsó:

Öngyilkossághoz bizonyosan.

Ugyanis ha az "ellenségnél" akad egy éles nem fogja közelről megvizsgálni,h vajon műanyag e hanam habozás nélkül keresztül lő mihelyst meglátja a kezedben.

Teljesen jogosan - önvédelemből.

2011. aug. 3. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!