Mit kell tenni, ha feldühödik egy vezető?
Nekem volt elsőbbségem mert jobbkezes utcánál én már mentem a kereszteződésbe, mikor jobb kézről és mikor jött egy autó(nagon gyorsan), akkor majdnem belém jött, a kocsi hátuljába, én is csak a szemem sarkából vettem észre, hogy rohadt gyorsan jön a kereszteződésbe.
És ezt annak vették, hogy szemét voltam, és nem adtam elsőbbséget, és mögöttem nyomták a gázt, meg le akartak szorítani az út szélére. Nyomta mellettem a gázt, és le akart szorítani a padkához.
Mikor megálltam mert stop tábla volt. Megállt mellettem, rám dudált, és bemutatott nekem.
Most ilyenkor mit csináljak?
Mert szerintem ha utánam jönnek, és kirángatnak a kocsiból, és számon kérik szerintem hiába mondanám, hogy elnézést, agyon vernének.
Ucsó:
Öngyilkossághoz bizonyosan.
Ugyanis ha az "ellenségnél" akad egy éles nem fogja közelről megvizsgálni,h vajon műanyag e hanam habozás nélkül keresztül lő mihelyst meglátja a kezedben.
Teljesen jogosan - önvédelemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!