Autósok miért mentek helyzetjelzővel?
Honnan veszitek azt hogy a parkolásra való világítással
szabad közlekedni? Nagyon megtévesztő és baleset veszélyes!
mert kevesebbet fogyaszt vele a kocsi, de azért látható is
vagy esetleg jobban néz ki mint a tompított
vagy véletlenül eggyel kevesebbet fordítanak a világításkapcsolón
Drága az izzó, így spórolnak.
Mellesleg napfényes időben tök felesleges a világítás én se látoms emmi értelmét, sokszor ha nagyon süt a nap nem is látni hogy fel van e kapcsolva a kocsin a világítás.
Mellesleg aki ezt kitalálta az se volt normális uyganis akkor miért nem úgy gyártják az összes kocsit európában hogy eleve le se lehessen kapcsolni rajta a világítást???
Hát én max akkor használok,ha nappal van picit borús az idő és lakott területen belül vagyok.
Akik lakott területen kívül is azt használnak na azokat ki tudnám nyírni,mert baromira zavaró hogy nem látom rendesen hogy milyen messze vannak ha előzni akarnék.
"A száguldozó vadállatokat zavarja ha nem ég a lámpám"
Ezt nem értem! Én pl. nem száguldozom de nagyon zavar ha szürkületben vagy esőben világítás nélkül vagy helyzetjelzővel jönnek szemben.És rendszeresen jelzek is
a feledékeny autósoknak. ÁÁÁ akkor te mutogattál a múltkor:-)
"Hát én max akkor használok,ha nappal van picit borús az idő és lakott területen belül vagyok"
Pont rólatok van szó!!! A lényeg, hogy "ha halad" a kocsi akkor tompított világítást használj!!! Persze törvényileg még nem kötelező. De balesetmegelőzési céllal kimondottan ajánlott!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!