Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Autósok miért mentek helyzetje...

Autósok miért mentek helyzetjelzővel?

Figyelt kérdés

Honnan veszitek azt hogy a parkolásra való világítással

szabad közlekedni? Nagyon megtévesztő és baleset veszélyes!

2009. nov. 30. 17:57
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

"Csak példának említeném a nappal szemből jövő aszfaltszínű kivilágítatlan autóban a tompított miatt anyázó figurát."

Ilyen tényleg van? Soha nem találkoztam olyannal, hogy valaki azért szólt volna, hogy nappal tompítottal megyek.

Egyszer valaki mondta, hogy nem jó ha beidegződik, hogy mindenki lámpával megy mert akkor óhatatlanul beidegződik. És már csak a lámpára figyelsz. Észre sem veszed ha egy autó annélkül érkezik a kereszteződésbe.

2009. dec. 1. 13:41
 12/30 anonim ***** válasza:
Ezért kell mindenkinek használni a tompítottat. De hát ez nem lehet kérdés, elő van írva és nem kivitelezhető azon kivételek részletezése, amikor fölösleges lehet. A főúton sem áll meg az ember minden kereszteződésnél, hogy hátha valaki nem tartja be az elsőbbségadást. Aki meg autózik és beletölt az autójába évente 100-200e. Ft-ot annak legyen már évente 1 ezrese égőre
2009. dec. 1. 16:23
 13/30 anonim ***** válasza:
bocsika az az ezres nekem három hónapja 5600 volt...mert ugye egy izzócserére egy egész óra munkadíjat számolnak.Persze nincs ezzel semmi bajom csak úgy írtam.
2009. dec. 1. 17:32
 14/30 anonim ***** válasza:
ma 17:32-es: ha az ozzócserét nem tudod egyedül megcsinálni, akkor ne sirj a munkadij miatt - én 50 feletti nö vagyok, de ezért nem megyek szerelöhöz.
2009. dec. 1. 20:15
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
20:15ösnek: Cserélj már ízzót nekem egy mazda6-ban mondjuk, vagy valami újabb kocsiban. Az egy dolog, hogy a kispolák ízzóját ki tudod cserélni...
2009. dec. 1. 20:36
 16/30 anonim ***** válasza:

Nem változott a véleményem. Azokat érdekli a másik sáv akiknek az az életük hogy előzzenek és nyomják mint a vadállat. Ködbe sárba jégbe mindig. És még arra mondjátok hogy veszélyes aki szép szabályosan sebességet betartva megy ti meg száguldoztok.

Nektek inkáb az kéne szerintem hogy senki más ne legyen az úton csak ti és mehessetek kétszázzal. Ne is tagadjátok. Látom mit műveltek néha egy lassab kamion vagy bármilyen jármű háta mögött egy centire.

Ellenetek kéne inkáb kitalálni valamit.

Akinek nem inge nem kérem magára venni.

2009. dec. 2. 09:23
 17/30 anonim ***** válasza:
tegnap 20:36-os: nyolc éves Mitsubishi Space Starom van - és ki tudom cserélni az izzót.
2009. dec. 2. 11:18
 18/30 anonim ***** válasza:
ma 09:23-as: nem értem, hogy mit akarsz, nappal is kötelezö a tompitott, ez mindenkinek érdeke - hogy jön ide, hogy egyesek száguldoznak, ennek semmi köze a kérdéshez. Ha lámpa nélkül mégy, akkor veszélyezteted a többiek biztonságát, nem csak azokét, akik túl gyorsan hajtanak.
2009. dec. 2. 11:20
 19/30 A kérdező kommentje:

A" száguldozós kolléga" nyisson egy olyan új kérdést hogy miért száguldoztok? Ott megbeszéljük. :-)

Mert nem látok összefüggést a tompított világítás és száguldozás között.-)

Tapasztalataim szerint ők a célcsoportom: a gyermekeiket bölcsibe,oviba,suliba szállító anyukák(akiktől elvárjuk a biztonságos közlekedést), az idősebb hölgyek és urak, a kispolskisok(dinamó nem tölt eleget), BMW-sek(mert de jól néz ki az angeleyes). Ők mennek töksötétben,ködben, esőben,szürkületben,lakott területen kívül helyzetjelzővel vagy világítás nélkül. Tisztelet a kivétenek!

2009. dec. 2. 12:42
 20/30 anonim ***** válasza:
Az semmi. Én minden héten látok egy korom sötétben világítás nélkül közlekedő idiótát. A múltkor kifordultam egy ilyen elé, mert nem láttam, de akkor bezzeg megtalálta a világításkapcsolót, hogy tudjon villogni...
2009. dec. 2. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!