Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Én voltam a hülye, vagy Ő...

Én voltam a hülye, vagy Ő reagálta túl a dolgot?

Figyelt kérdés

Elkezdték kikerülni a buszt a megállóból, és én voltam a 4. tehát egymás után szépen mentek az autók át a szembe sávba, és el a busz mellett, belenéztem a tükörbe, nem jött senki, index, megyek a 3. után, erre ahogy átérek a sávba nyomnják rám a dudát szinte csapkodják a kormányt úgy.

Bele nézek a tükörbe, a mögöttem álló 3 kocsi még mindig ott áll...

Hát a hülye 4. ként vagy akár hányadikként kezdett kikerülni...

Jó, jöhetett volna ott motoros, mentős is, egyrészről igazat adok neki.

De azért nem, mert utána állt a pirosnál, mögöttem, letzekerte az ablakot, közel gurult, majd erős mélynyomóval feltekerte a zenét.

És így állt mögöttem.

Majd sokáig van ott piros, fogja magát, előre ment, és át a piroson.

Most nem értem, nem történt baleset, ok, bevághattam elé, de minek kellett itt tombolnia mögöttem?

És most én megérdemeltem ezt, vagy csak kifogtam egy olyan embert akinek nagyon sietős volt, és rosszkor voltam előtte?

2013. júl. 30. 11:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Viszont, ha a mögötted lévő már jelezte előzési szándékát előtted és elkezdte a műveletet akkor megint te hibáztál.

34.§ / b) az előzni kívánó jármű előzését más jármű nem kezdte meg;

2013. júl. 30. 15:36
 12/13 kovpet ***** válasza:
Ezt nem tudjuk, de tükörbe nézett és nem volt ott a kocsi. Akkor csak ő jelzett előbb, mint a másik elkezdett előzni.
2013. júl. 30. 15:39
 13/13 anonim ***** válasza:

"Ezt nem tudjuk, de tükörbe nézett és nem volt ott a kocsi. Akkor csak ő jelzett előbb, mint a másik elkezdett előzni."

Ez nem biztos, a tükörnek nagy holttere van. Simán elképzelhető, hogy nem látod a bal oldaliban a mögötted álló autót (még jól beállított tükörnél is). Ezért kell kötelezően hátranézni a tükör használata mellett.

2013. júl. 31. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!