Vajon melyikünk reagálta túl a dolgot?
Én nem kaptam ajándékot.
Nagyon kedves gesztus tőled, de ha én akartam volna így ajándékot venni, akkor adtam volna, amikor úgyis mentem volna látogatóba.
Jól esett volna, hogy gondolnak rám, de megértem őket is. Elég kellemetlen, ha nem hívnak be (az ő szemszögükből) mikor elmész hozzájuk az ajándékkal.
Ha tényleg a barátnőd, ne haragudj rá, biztos, hogy nem akart megbántani.
sosem fogom az ilyet megérteni, hogy mi a francért nem mehetnek a barátnők?? Nekem mind a három gyerekemnél jöttek, soha nem volt gond belőle, segítettek is. A férjem meg örült, hogy nem neki kell főzni.
én is megsértődtem volna, az tuti. Az ilyen sztem nem annyira barátnő. A baba meg nincs cukorból.
én sem kaptam semmit,. de a helyedben azt tettem volna: ha tudom mikor jönnek haza, akkor kvázi tudom hogy mondjuk másnap otthon vannak. mondjuk tízkor becsengetek és ha kinéznek csak intek egyet hogy van ott valami, és pár kedves szó egy lapra és azt beleteszem. ha panel akkor felcsengetek és közlöm itt van az ajtóban valami nekik, de igyekezzenek le mert te már itt sem vagy, nehogy elvigyék.
akárhogy is egy percre zavarnál is, én is behívnálak.
Én ilyet nem tennék egyetlen barátommal sem, hogy csak az ajtóban átadja az ajándékot, aztán szevasz tavasz, viszlát.
Így nem fogadnék el semmit, ha nem tudom behívni, megkínálni, elbeszélgetni egy kicsit.
Én is azt mondtam volna, hogy így inkább ne jöjjön.
Ez elég bizarr ötlet volt a részedről, nem csodálom, hogy ők is úgy látták jónak, ha visszautasítanak.
Igazából az ajándék efféle átadását utasították el. Így nekem sem kéne.
Szóval te vagy az, aki túlreagálod.
Hát nem írtad, hogy mennyire jó bnőd ez a lány...?
Megmondom őszintén, hogy nekem nagyon kellett volna, hogy a nagyon jó bnőm ott legyen, de sajnos messze lakik tőlünk, viszont mindenki mást a francba kívántam...
meg az tök cink, hogy odajössz, és bedobod az ajándékot, én meg még egy teával se tudlak megkínálni, meg rumli van, stb., szóval ha nagyon jó bnőd, akkor Ő reagálta túl, de ha nem annyira, akkor meg Te.
Amúgy sztem menj el hozzájuk, mert pl a szülés után én hót diló voltam, a hormonjaim össze vissza tomboltak, én is ilyen visszautasító voltam, biztos nem akart megbántani, csak egy gyerek érkezése bármilyen nagy öröm, egyben nagy stressz is, főleg ha első...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!