Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mit csinált és hogy reagált...

Ki mit csinált és hogy reagálta le a magzatvíz elfolyást és a fájásokat?

Figyelt kérdés
Különösen annak a története érdekelne, aki egyedül volt, mert a párja dolgozott vagy bármi már. De mindenki történetét szívesen veszem!
2009. jún. 11. 14:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

mi a szüleimnél ettünk, én közben elmentem pisilni, és azt vettem észre, hogy nem áll el.

megtöröltem magam, és még mindig folyt.

Gyorsan "hazafutottunk" (5 percre lakunk), és felhívtuk egyik ismerősünket, meg volt beszélve, hogy ő visz be.

Addig letusoltam, gyors összetakarítottam a lányom után(játékok), és indulás.

Ekkor már voltak fájásaim. Közben megállított minket a rendőr, igazoltatás miatt, még jó, hogy ismerős volt, így mehettünk egyből tovább.

7 percesekkel indultunk el, és amire a kórházhoz értünk (20 perc), már 2 percesek voltak.

5 óra múlva lett meg a fiam.

2009. jún. 11. 14:10
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Én épp a kicsi ruháit vasalgattam mikor meglepetés szerűen elindult a magzatvíz.5 héttel előbb jött mint kellett volna.Egy szerencsém az volt hogy a párom véletlenül pihenős volt.Előtte nap és utána is dolgozott.
2009. jún. 11. 14:23
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a fájások éjjel indultak,majd 11 kor bementünk a kórházba ahonnét hazaküldtek.Majd ege´sz napi kínlóda´s tánn éjfélkor ismét mentünk 4 perces fájásokkal,de sajna nem tágultam.Kipróbáltam mindent,lépcsö,labda,melegizes fürdö,fekvés.Kegyetlen volt.A lányom végül is másnap 19.23kor született.meg.Nekem burkot repesztettek...
2009. jún. 11. 14:27
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
A parom pont aznap erkezett meg kulfoldi munkajabol, nagyon faradt volt 2000 kilometer utazas utan de meg eljott velem bevasarolni.Ott kezdett el folydogalni, de a doki azt mondta nyugodtan varjam meg a fajasokat. Este o lefekudt en meg tevezni mentem masik szobaba hogy ne zavarjam, erre az agyba ploccs..akkor gyors letusoltam es mivel a parom magan kivul volt a faradsagtol, felalomtol jobbnak lattam hogy a noverem jon velem a szulesre, igy noveres szules sikeredett:-) Nagy szerencse nem az uzletben ontott el hanem csak szivargott es tisztasagi betet felfogta mig hazasiettunk.
2009. jún. 11. 14:31
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Nem szültem még,barátnőm indulását tudom elmesélni,azért merem mert együtt csináltuk végig a terhességét úgymond,(6 éves korunktól barátnők vagyunk 18 évesen az utolsó gimi évben esett teherbe).Nála lényegében átlagos beindulás volt,hajnalban felébredt és érzi,hogy bepisilt,megy ki és akkor is folyik,mondja magának,hogy hát ilyen ninc.Rohan t a párjához,mire ő,hogy jól van,visszafordult aludni,lévén hajnalban az emberek még alszanak.5 perc múlva felébred addig barátnőm elment tusolni stb,addig a párja észbe kapott rohant a szüleihez(egy házban éltek),hogy jön a baba,kicsit őrjöngtek,mmint após és apuka,aztán irány a kórház.Nekünk volt kis jelünk előre megbeszélve,mmint nekem barátnőmnek és még 2 barátnőnknek,hogy ha beindul a szülés(jún lején szült ezt még januárban besz meg),hogy ha beindul akkor küld mindenkinek visszahívós sms-t.Nos én kelek fel reggel,nézem,ehh mondom miért küldött ez a makkant csaj nekem hajnali 5kor smst,úgy 5 percig gondolkoztam én is,aztán leesett,kipattantam mint egy őrült rohanok ki anyuhoz,hogy bnőm szül visítottam,ugráltam.Aztán lenyugodtam felhívtam bnőmet,de az anyja vette fel,mondta,hogy bent van,jól van stb,végül fél2re lett meg a baba,császárral sajnos.Érdekes volt,egész nap dolgoztam,óránként hívtam őket hogy megvan e már a bambína(így neveztük a pocijában mivel egyik bnőnk olasz mániás volt),aztán fél2kor szóltak,hogy megszületett a kis bambína:D
2009. jún. 11. 15:29
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Nekem amikor elfolyt én még dolgoztam....:)csak egy kicsi jött ki mert kiderült hogy fönt repedt meg a burok.Fájásaim se jöttek.du 3kor kaptam oxitocint és fél kilencre meg lett az egészséges ma négy hetes babám.:))
2009. júl. 11. 15:12
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Szia, párom dolgozott, én meg pont hazaértem egy ünnepségről, lefeküdtem tévézni, egyszer csak puff - elöntött a víz, tudtam hogy a magzatvíz lesz más nem lehet, nem éreztem amúgy semmit! Remegő kézzel hívtam a páromat, hogy indul a mandula, ő meg hazaért 15 perc alatt, addig sógórnőm jött át segíteni pakolni, szegény idegesebb volt mint én, nekem még volt kedvem poénkodni - nem tudtam mi vár rám:) aztán indultunk be a kórházba - fájások csak a szülőszobán jöttek, és a víz elfolyásától számítva 5 órára meg is született a babánk!
2009. júl. 11. 15:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

9-re kellett mennem NST-re, de 8-kor elfolyt a magzatviz. (kilöttyent belölem, mint egy vödör viz.eláztatta az egész szónyeget, de már megszáradt) Egyedül voltam otthon, ott ugráltam a szobában és sikitottam, hogy hivd a mentőt, pakolj, fürödj, mit kellmég csinálni? Aztán mire a mentő is kijött, addig hazaértek a szüleim, a lányom apja másik városban lakik. 12-ig ultrahang, tágitó, beöntés, infúzió stb. Aztán, mivel se fájás, se tágulás , se semmi nem volt elkezdték a császárműtétet, mivel első baba,de rosszul feküdt, és 36 éves voltam.

Mire megszületett, addig mindenki beért a kórházba. Egészséges, szép nagy kislányom van, aki már 16 hónapos.

2009. júl. 11. 22:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
De jó ezeket olvasni! =) Én 39 hetes lettem ma,a párom dolgozik,söt jövőhéten is sokat fog nagyon. Tutira akkor fog megindulni a szülés mikor nem lesz itthon,fogalmam sincs mit csinálok akkor,végsö esetben mentö...na majd megirom hogy mi lett! =)
2009. júl. 12. 14:44
 10/11 A kérdező kommentje:

Lányok!

Köszönöm szépen az eddigieket! Nagyon jó olvasni ezeket! :)

Utolsó, légyszíves majd írd meg hogy mi lett! :)

De persze jöhetnek még a történetek!

2009. júl. 12. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!