Ki mit csinált és hogy reagálta le a magzatvíz elfolyást és a fájásokat?
mi a szüleimnél ettünk, én közben elmentem pisilni, és azt vettem észre, hogy nem áll el.
megtöröltem magam, és még mindig folyt.
Gyorsan "hazafutottunk" (5 percre lakunk), és felhívtuk egyik ismerősünket, meg volt beszélve, hogy ő visz be.
Addig letusoltam, gyors összetakarítottam a lányom után(játékok), és indulás.
Ekkor már voltak fájásaim. Közben megállított minket a rendőr, igazoltatás miatt, még jó, hogy ismerős volt, így mehettünk egyből tovább.
7 percesekkel indultunk el, és amire a kórházhoz értünk (20 perc), már 2 percesek voltak.
5 óra múlva lett meg a fiam.
9-re kellett mennem NST-re, de 8-kor elfolyt a magzatviz. (kilöttyent belölem, mint egy vödör viz.eláztatta az egész szónyeget, de már megszáradt) Egyedül voltam otthon, ott ugráltam a szobában és sikitottam, hogy hivd a mentőt, pakolj, fürödj, mit kellmég csinálni? Aztán mire a mentő is kijött, addig hazaértek a szüleim, a lányom apja másik városban lakik. 12-ig ultrahang, tágitó, beöntés, infúzió stb. Aztán, mivel se fájás, se tágulás , se semmi nem volt elkezdték a császárműtétet, mivel első baba,de rosszul feküdt, és 36 éves voltam.
Mire megszületett, addig mindenki beért a kórházba. Egészséges, szép nagy kislányom van, aki már 16 hónapos.
Lányok!
Köszönöm szépen az eddigieket! Nagyon jó olvasni ezeket! :)
Utolsó, légyszíves majd írd meg hogy mi lett! :)
De persze jöhetnek még a történetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!