Ki mit csinált és hogy reagálta le a magzatvíz elfolyást és a fájásokat?
Figyelt kérdés
Különösen annak a története érdekelne, aki egyedül volt, mert a párja dolgozott vagy bármi már. De mindenki történetét szívesen veszem!2009. jún. 11. 14:05
11/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Apa szerencsére itthon volt! Éjjel 1kor felébredtem az elsö fájásra,mondom megnézem az idöt,hátha lesz következö is. Gondoltam olyan 10-20 perc mulva,mert sokszor olvastam,hogy ilyen idöközönként jönnek az elsök. Hát kicsit megijedtem,mikor 3 perc mulva megjelent a következö...és ez be is állt igy,apát ébresztettem,megvártunk vagy 5-6 fájást,aztán zuhany,majd indultunk,és reggel7re meglett a Fiam! Gyors volt,nem volt idöm félni! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!