Lányok! Valakivel előfordult már hogy kiderült akár véletlenül is hogy erősebb egy fiúnál? A fiú szerintetek hogy reagálta le a dolgot mondjuk az egoja megsínylette?
igen.
velem volt ilyen.
csinálom a fegyencedzést és a barátnőmnek is megtetszett.
a híd gyakorlatból a mesterlépést úgy megcsinálta,hogy leesett az állam.
és a lábemeléses gyakorlatból is lazán erőlködés nélkül nyomta a mester lépést.
nem is tudta,hogy ezek micsoda teljesítmények,uh én mondtam el neki és őszintén elismertem az eredményét.
persze húzódzkodni már egyet sem tud,viszont a deréköve egyértelműen erősebb,mint az enyém.
Nekem egy barátom volt, akit le tudtam győzni szkanderban, de őt is csak jobb kézzel. Én teniszezek, ő pedig nem sportolt semmit. Egyszer, mikor szeretkezés közben ő volt felül, úgy karoltam át, hogy a karjai az oldalához szorultak, a lábait meg összekulcsoltam a lábaimmal. Így tartottam őt vagy két percig. Később csak annyit mondott, hogy tényleg nem tudott volna kiszabadulni. Nagyon különös érzés volt. Még amikor próbáltam ilyet, már számított rá, és nem hagyta. :D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!