Hogy tudnék minél nagyobb ezrelékes értéket kimutatni alkoholszondán úgy, hogy azért viszonylag talpon megússzam detox nélkül a dolgot?
Na most ha falat képez a gyomorfalon akkor az az alkohol nem fog a véráramba jutni, így a szonda se mutatja ki.
Amúgy az oroszok igazi trükkje a savanyú uborka. Faterom oroszéknál egyszer állítása szerint 10-en megittak 10 littyó vodkát és nem rugott be keményen, mer zabáltak mellé többek közt savanyú uborkát, de lehet tojás is volt közte.
A lényeg, hogy szalagavatón olyan akció lesz, hogy akinél a legnagyobb értéket mutatja a szonda, azt hazaviszik taxival :D Nem kell ahhoz kifeküdni annyira, hogy nagy értéket mutasson szerintem :D
Nem tudom hogy működik pontosan a szonda, de szerintem a levegőben található alkohol telítettségét számolja. Na most ezzel gondoltam lehet úgy játszani, hogy öblögetsz előtte egy kis házi páleszt (persze utána lenyeled, ne menjen kárba :D). Csak hátha van még valakinek valami ötlete :)
Köszi az eddigi válaszokat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!