Mi a probléma? Simson s50! Megszakító beállítása megtörtént, kondi kicserélve, a gyújtás alaplapon viszont semmi jelölés nincs, így tehát nem tudom hova állítsam :/! Próbálgattam a motor egy darabig viszonylag jó is volt!
http://www.youtube.com/results?search_query=Original+Simson+.. (6/6!)
Rosszul van összerakva, rakd össze ezek segítségek alapján!
Még egy kis segítség! :) A gyertyapipa lehet rossz, vedd le és a kábelt szikráztasd meg! A kondenzátor rossz! tudom új de mostanában csupa selejtet csinálnak! A gyújtó tekercs le van gyengülve! Rossz a szikra időzítése! Rossz gyertya van benne, rakj bele 225 isolatort! A főtengely jól hézagolt? ha nem szedd szét állítsd be! És a keverék minősége de azt úgy vettem észre ha több az olaj benne akkor is beindul. A megszakítója jó? nincs el kokszolódva? beégve? az is sűrűn tönkre megy, vagy csak simán a műanyagja elgyengül és enged, meghajlik.
Remélem most már menni fog? :)
Még hozzá !
A lendkerék éket 12.9 es csavarból vagy gyorsacélból csinálj! Az ék ha 0.1 mm t mozdul egyből 1mm t állítódik a gyujtas. jobb ha nem a 10 ft s műanyagot rakod bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!