Mi a véleményetek a jojózó gépkocsivezetőkről?
Figyelt kérdés
Autópályán megyek tempomattal, ő megelőz, majd nemsokára lelassít annyira, hogy meg kell előznöm. Megelőzöm, lemarad, majd megint gyorsít, és újra előz. Amikor már nyolcadszor csinálja, akkor nagyon idegesítő!2011. nov. 25. 13:11
11/12 anonim válasza:
engem is idegesít, hogy mikor a tempomattal megyek kb 130-al akkor egy 20 éves kocsi, vagy egy régi Swift nagy nehezen megelőz, de mivel nem akarja megfőzni a motor inkább lelassul, én megelőzném erre gyorsít....
12/12 anonim válasza:
Tavaly nyáron volt olyan, hogy Székesfehérvár - Érd között az M7esen Pest irányába 4szer előztem meg egy Nissan Almerát kamionnal( aminek 91km/h a vége ). No comment..
Személyautóval sem szeretem az ilyeneket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!