Mit lehet tenni olyankor, ha városon kívül a mögöttem lévő már olyan közel jön, hogy nyaldossa a lökhárítómat 94km/h óránál?
Tegnap egy fehér Opel Astra mögöttem már tényleg olyan közel jött, hogy csak pár cm hiányzott, hogy belém koccanjon.
Ha előttem lett volna egy szituáció és hirtelen satu fékezni kellene, lehet ott pusztulunk mind.
Én nem tudom, de az ilyen nem gondol erre??
Kezdtem lassítani hogy előzzön már meg, de akkor is nyomult továbbra és még a felező vonalat is átlépte jóval, pedig előzhetett volna, hiszen egyenes szakasz volt, de nem tette, végül egy közeledő kanyar előtt hirtelen megelőzött, de legalább használta az irányjelzőt. :P
Most ezzel mutatta hogy milyen nagylegény?? Ő Schumacher fia??
Akartam hogy nyomok egy jó hosszú ablakmosást ami rázúdul, de nem akartam felbőszíteni ezzel, mert ki tudja mire képes egy ilyen kamikaze ámokfutó!
Ilyenkor mi a teendő?? Még buszmegálló sem volt hogy félrehúzódjak, hiába lassítottam 80-ra aztán 70-re de ugyanúgy rám tapadt az őrült...
Ha elveszed a gázt idővel megelőz. Ha meg hirtelen fékezned kell, erre a néhai oktatómat tudom idézni: ne foglalkozz a mögötted levővel, attól kezdve hogy nem tartja be a követési távolságot, INDOKOLT satufek esetén minden felelősseg az övé.
Nagy az Isten állatkertje, de ezek a vadbarmok max majd abból tanulnak ha beköszönnek az előttük levő csomagtartójába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!