Beleboxoltak az autómba, nyoma maradt behorpadt.. A tettes elmenekült. Hogy induljak el? Érdemes ismeretlen tettes feljelentést tenni?
Figyelt kérdés
Hibáztam közlekedés közben, ezt elismerem. Baleset nem történt. Az illető megállt, kijött az autójából, és fenyegetően jött felém. Én bent maradt a kocsiban, nehogy bántson. Nőként ezt láttam a legjobb kmegoldásnak meg se mertem mozdulni. Fel kellett volna venni a telefonommal, (dashcam nincs, de ezek után lesz). Vagy szerezzek be gázsprét és az ilyen alakokat sprézzem le?ma 13:11
1/19 anonim válasza:
"Beleboxoltak az autómba, nyoma maradt behorpadt.. A tettes elmenekült. Hogy induljak el?"
Kuplung, kis gáz.
2/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Nyilván tudom, hogy kell elindulni!
ma 13:33
3/19 A kérdező kommentje:
Mit tegyek?
ma 13:36
4/19 anonim válasza:
Nem tudjuk, hogy mi történt.
Kehet, hogy leszorítottál valakit, vagy vészfékeznie kellett miattad.
Mielőtt kárt akarsz tenni valakiben, nézz magadba, lehet, hogy enyhén megúsztad ezzel!
5/19 anonim válasza:
CR vagy PV spray alap dolog kell legyen , egy a zsebben egy a váltóboxban de nem táskák meg kesztyűtartó mélyén .
6/19 A kérdező kommentje:
Senkit nem szorítottam le. Tényleg az agresszív támadót kell védeni?
ma 14:17
7/19 A kérdező kommentje:
Gyorsan ment. Ha balesetet elkerülöm, megyek tovább. Az ismerőseim 90%-a így tenne.
ma 14:20
8/19 anonim válasza:
Ha feljelentést teszel ismeretlen tettes ellen, akkor ha van működő térfigyelő kamera arrafelé, annak kikérik a felvételét, és talán lesz az ügyből valami. Vagy szoktak fb csoportokban is szemtanúkat keresni, vagy dashcam felvételt, ami alapján már tudsz feljelentést tenni. A rendszámát nem jegyezted meg?
9/19 anonim válasza:
Hol történt az eset? Nincs ott vagy a környéken kamera? Az is jó ha az úton odébb van, ha megjegyezted, hogy milyen színű / milyen autó volt.
mindenképpen tegyél feljelentést a rendőrségen. Jó eséllyen nem lesz semmi, de történtek már csodák. Ha meg lesz a tettes akkor a károdat is megtérítik.
10/19 anonim válasza:
"Gyorsan ment. Ha balesetet elkerülöm, megyek tovább. Az ismerőseim 90%-a így tenne."
Leírnád végre, hogy mi történt?
Most azt várod, hogy a másikat szidjuk mi is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!