Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Beleboxoltak az autómba,...

Beleboxoltak az autómba, nyoma maradt behorpadt.. A tettes elmenekült. Hogy induljak el? Érdemes ismeretlen tettes feljelentést tenni?

Figyelt kérdés
Hibáztam közlekedés közben, ezt elismerem. Baleset nem történt. Az illető megállt, kijött az autójából, és fenyegetően jött felém. Én bent maradt a kocsiban, nehogy bántson. Nőként ezt láttam a legjobb kmegoldásnak meg se mertem mozdulni. Fel kellett volna venni a telefonommal, (dashcam nincs, de ezek után lesz). Vagy szerezzek be gázsprét és az ilyen alakokat sprézzem le?

ma 13:11
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
ma 14:48
 12/19 A kérdező kommentje:
Valszegem vettem észre, hogy ő is jön. Gyakorlatilag a megfelelő irányba figyeltem. Elég jól látható kereszteződésről van szó.
ma 14:50
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem hinnén, hogy a térfigyelő kamerák bármit. Is láttak volna.
ma 14:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Tényleg, egyszer csak ott termett a semmiből. 3-4 autót elengedtem előtte, mert nekik van elsőbbségük.
ma 14:53
 15/19 A kérdező kommentje:
Amúgy senkitől nem vártam, hogy szidja. Értelmes tanácsot kértem.
ma 14:54
 16/19 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell, hogy az esetet lássa a kamera. De ha tudsz adni pontos leírást az emberről és a kocsiról és a környéken felvette egy kamera akkor már beazonsítható lesz.
ma 15:05
 17/19 A kérdező kommentje:
Kedves 8. válaszoló közlekedéses Facebook csoportban?
ma 15:27
 18/19 anonim ***** válasza:
29%

Na szóval, az illető kivédte az általad okozott veszélyhelyzetet.

Ott cseszte el, hogy önbíráskodni akart.

Annyit kellett volna tennie, hogy átadni az autódról szóló kamera felvételt a rendőrségnek.

Tanácsot vársz? Vezess figyelmesebben!

A többieknek:

nem érdemes ölre menni senkivel, nem éri meg, még titeket vesznek elő önbíráskodás miatt.

Kamera van az autómban, nekem csak annyi dolgom van, hogy átadom a felvételt a kiérkező rendőrnek, miközben az elkövető hiába hadovál.

Márpedig ki fog jönni, mert nem kockáztatom meg, hogy az illető visszavonja, amit a kék-sárgában leírt.

ma 15:35
 19/19 A kérdező kommentje:
18-as: Köszönöm, a következtetést én is levontam, máskor figyelmesebben vezetek.Nem mindenkinek van fedélzeti kamerája, lehet, neki sem volt, ahogy nekem sem,de azt hiszem, ez lesz az a pont, hogy változtatok ezen. Az önbíráskodással elcseszte, igen. De elkövetőként vállalom a hibámat. Mivel baleset nem volt, ezután az önbíráskodó legalább annyira bűnös, mint a figyelmetlenül vezető. És amídg én nem okoztam kárt, ő igenis okozott.
ma 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!