Mi a véleményetek a jojózó gépkocsivezetőkről?
Figyelt kérdés
Autópályán megyek tempomattal, ő megelőz, majd nemsokára lelassít annyira, hogy meg kell előznöm. Megelőzöm, lemarad, majd megint gyorsít, és újra előz. Amikor már nyolcadszor csinálja, akkor nagyon idegesítő!2011. nov. 25. 13:11
1/12 anonim válasza:
Aki ennyire idegbeteg, hogy ezen felhúzza magát az ne vezessen. Ez a véleményem.
2/12 bánomisén válasza:
Nem értek egyet az elsővel. Szerintem az az idegbeteg, aki mást többször is előzésre - tehát a legveszélyesebb közúti műveletre - kényszerít szándékosan, merő szórakozásból.
3/12 anonim válasza:
Autópályán tényleg marha veszélyes előzni...
4/12 anonim válasza:
Nem mindenkinek van tempomatja, én is sokszor domborzattól függő sebességgel haladok mert nem nyomom jobban a gázt dombra felfele..
5/12 bánomisén válasza:
13:33
Ezzel viszont egyetértek, autópályán a legveszélyesebb előzni, hiszen ott mennek a legnagyobb sebességgel a járművek.
6/12 anonim válasza:
Amíg nem akar megölni, addig magasról teszek arra, hogy ki mit művel az autópályán.
7/12 anonim válasza:
Én sem szeretem az ilyeneket, de együtt kell velük élni.
8/12 A kérdező kommentje:
Nekem meg az a véleményem, az elsőnek, hogy aki fikázni jár fel ide, az húzza le magát a vécéjén.
2011. nov. 25. 18:47
9/12 A kérdező kommentje:
Plusz, amikor az ilyet utolérem, és el akarok menni mellette, akkor hirtelen eszébe jut, hogy siet, és akkor nyomja a gázt. Az ilyen akkor is egy állat, és nem tudom, minek neki jogosítvány?
2011. nov. 25. 18:49
10/12 anonim válasza:
Vannak ilyenek,sokmindent nem lehet velük csinálni, nem szabálytalan .Vagy rálépsz a gázra és elhúzol messzire gyorshajtva ,vagy lemaradsz .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!