Ütöttél már el majdnem zebrán gyalogost?
Figyelt kérdés
Azt hittem velem ez sosem fordulhat elő, de ma majdnem megtörtént. Egy hozzátartozóm hozzányúlt a telefonomhoz (bele akart olvasni) és egy másodpercre elvonta a figyelmem, és már a zebrán vettem észre,hogy balról indulnak el. Kb 2-3 méterre voltak. Borzalmasan megviselt az eset, eddig (5 éve) balesetmentesen vezetek, nagyobb távokat megyek minden nap, minden időben, zebrákra meg mindennél jobban figyelek. nagyon mérges vagyok magamra. A gyalogos ráadásul kisgyerekkel volt. Azóta gyötrődök ezen, hogy tényleg évek alatt minden szabályt betartva, nagyobb bakik nélkül odafigyelve vezetek. Csak egy másodperc volt az egész...tegnap 15:43
12/14 anonim válasza:
9-es, a hiszti rohadtul nem itt kezdődik. A hiszti egy indulatilag túlfűtött, túljátszott drámázás. Ha meg valakit trauma ér, azt gyógyítja, ha kibeszélheti magából, és megtapasztalja, hogy mások is éltek át hasonlót. Ez egy abszolút normális, és egészséges módja a feldolgozásnak. Szóval, ha ez szerinted hiszti, az rólad árul el sok mindent.
13/14 anonim válasza:
A hiszti egy stresszlevezetés. Mint a veszekedés a racionális vita helyett. Ki akarja adni magából az ember, akármi is a reakció. És nem, traumával nem ez a helyes megküzdési mechanizmus. Aki már traumának hív valamit, az menjen szakemberhez. Az, hogy idehányja a gyakorira, aztán beszól mindenkinek, aki beszól neki, egy óvodás szintű hiszti, és az instabil, gyermeteg emberek csinálnak ilyet.
14/14 anonim válasza:
Oké, mester. Legyen neked igazad, akkor is, ha nincs. Sajnos nem mindenki menthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!