Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek ezzel a módszerrel...

Szerintetek ezzel a módszerrel jelentősen visszaszorítható lehetne a közúti száguldozás, versenyzés?

Figyelt kérdés

Ha törvénybe iktatnák, hogy: Aki lakott területen a megengedett sebesség duplájával, vagy gyorsabban, lakott területen kívül pedig a megengedett sebesség másfélszeresével, vagy gyorsabban halad, attól végleg vegyék el a jogosítványt, és az autó értékétől függően kőkeményen pénzbüntetést is kelljen fizetnie. (Lehet hogy lakott területen belül 1.8-szorosa, kívül 1.4-szerese a megengedett sebességnek hatásosabb lenne, ez részlet kérdése.) Továbbá ha az illetőt utána megfogják, hogy jogosítvány nélkül vezet, letöltendő börtönbüntetést kapjon. Elsőre mondjuk 0,5-1 évet, ha megint megfogják, akkor másodszorra már többet.

Ha pedig a száguldozása, versenyzése halálos balesetet eredményez, nincs mérlegelés, az illető tényleges életfogytig tartó büntetést kapjon.

máj. 15. 14:51
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastam a végén lévő beszélgetést, és meg kell említenem, hogy #44, illetve a másik, aki ezen a párton áll, nem értem, hogy mit nem fogtok fel. Vagy trollok vagytok?

Mit cáfoltatok a témával kapcsolatban? Csak egy béna példa lenne a cáfolás?

Ha valakit elkapnak közveszélyes vezetés miatt, akkor elveszik a jogát az autótulajdonhoz, hogy megkerüljék a legközelebbi balesetet. Itt milyen más jogokról beszéltek? Ha a gyerekedet elüti egy ilyen száguldozó, akit már egyszer rajtakaptak, akkor te is azt mondanád, hogy "Hagyjátok, joga van hozzá" és legyintenél egyet? Szerintem ti lennének, akik a leghangosabban üvöltenének az igazságért.

máj. 27. 10:18
 52/57 bazaltkaroly ***** válasza:
100%

#51 Nekem is kicsit gyanús volt, de nem hiszem, hogy troll.

Mondjuk ironikus, hogy korábban azzal jött, hogy én biztos kibújok a válaszadás alól, és erre ő futamodik meg. :D

Remélhetőleg belátta, hogy tévedésben élt.

máj. 27. 10:28
 53/57 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, már meg is feledkeztem erről az ropogós vitáról.

Mi van #44, kifogyott a hülyeségáradat? :D

máj. 27. 10:31
 54/57 bazaltkaroly ***** válasza:
100%
#44 Na mi van, végül te bújtál ki a válaszadás alól? Nagy volt eddig a szád, most meg meghúzod magad? Ejnye :D
jún. 3. 13:27
 55/57 anonim ***** válasza:
#44 Na mizu? Két hónap eltelt és azóta sem halottunk felőled. Annyira vártad a választ, most meg te menekültél el?
júl. 1. 11:33
 56/57 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem #44-nek vagy elvették a jogosítványát, vagy az asszony eladta alóla az autót. Az is lehet, hogy kivándorolt az országból és vett Albániában egy szamaraskordét, és most dinnyefuvarosként tengeti az életét.
júl. 1. 17:08
 57/57 bazaltkaroly ***** válasza:
100%

#56 Vagy kiment Ausztriába, veszélyeztetett, és elvették az autóját. Ezután próbálta a rendőröknek magyarázni, hogy joga van hozzá, és elküldték pihenni egy szép kis cellába. :D

Amúgy komolyan, azt mondja, hogy biztos kibújok a válaszadás alól, erre eltűnik. Mondjuk mindegy, mert már nem is igazán emlékeztem erre a beszélgetésre.

júl. 1. 17:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!