Egy mondhatni nagyobb döntés előtt állok, ha van egy adott kocsi, amit szeretnék használni kettő fajtája ként is. Egyik a versenyzés lenne a másik pedig a sima utón közlekedés, csak ezt a kettőt egybe nem tudom megoldani. Szerintetek mit tegyek?
"..egy kocsit használni kettő fajtája ként"
Ha lesz értelmes kérdés, Isten bizony fogok válaszolni.
;)
Azt hiszem értem a kérdést.
Akarsz egy autót, amit közúti forgalomban is szeretnél használni, munkába járásra, bevásárlásra, kirándulásra, de időnként versenyen is el szeretnél vele indulni.
Kellene még pár infó, pl. mekkora összeget tudsz rászánni, milyen márka/tipus érdekel, mennyi lenne a mindennapos utcai igénybevétel, és az autósport melyik szakágára gondoltál?
Sajna amit írsz az szerintem nem megoldható. Ha versenyzesre kell, akkor mindíg hatranyban leszel, ha nem belezed ki. Sok sok kilo helyből.
Ha meg teljesitmenyt akarsz növelni komolyabban akkor kb üzemóras lesz a gép.
Futómű tuning szintén kelleni fog előbb utóbb, de utcara az még ha lelkesen állítgatnád is ha egyaltalán lehet sosem lesz igazán jó.
Mivel bukókeretet utcan bukó, ismet kiestel a versenyek egy részeről.
Nehéz ügy... mi lenne az alap járgány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!