Mikor jönnek rá, hogy nagyvárosban csak a tömegközlekedés a fenntartható?
#30 Jaj ne túlozzunk már. Én régi autós vagyok, és de időnként szívesen szállok buszra. Persze nem egy luxusjárat, de vannak mocskosabb autók az utakon.
Tele van túlzásokkal ez a párbeszéd.
#33 Hát ő, autót én még olyan mocskosan nem láttam, legalábbis az én autóm olyan mocskos még soha nem volt, mint némelyik busz. Ebben egy cseppnyi túlzás nincs.
#32 Elárulom neked hogy nincs tele közveszélyes vezetőkkel az út, előfordul néha egy egy, de egy fecske nem csinál nyarat. Attól hogy lehoz néha valami retek közszájtátást előidéző, szánalmas, túlzó cikket egy- egy gyorshajtóról attól még ez nem általános dolog.
#31 Úgy csak a bolygó 7 kontinensén
#37 Eléggé sajnálom ha ez neked ennyire lehetetlennek tűnik, nem tudhatom persze hogy hol és miért siklott ki ennyire az életed, de kívánok neked sok szerencsét!
#38 Igen egy kisember vagyok, és mindenki tudja hogy a Föld lapos, hiszen látod, hogy lapos hát hogyan lenne már geoid.
#38 " ...mindenki tudja hogy a Föld lapos, hiszen látod, hogy lapos hát hogyan lenne már geoid."
Oké, úgy látom, hogy innen már nem érdemes vitatkozni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!