Vidéki nagyvárosokba miért nincs éjszakai buszjárat? Ennyire nincs rá igény?
Ahogy tudom csak Pécsen vannak éjszakai buszjáratok, máshol nem igazán, vagy max csak ilyen dolgozói járatok, amire felszállhatnak civilek is.
Ha Pécsen megéri ilyet üzemeltetni akkor mondjuk Debrecenben, vagy Szegeden hogy-hogy nem? Vagy Pécsen sem használják, és ürsesen járnak a buszok? Szerintem egy nagyvároshoz hozzátartozik hogy éjszaka is legyen legalább valami alapszintű szolgáltatás.
Számomra sokkhatás volt, amikor eltöltöttem néhány évet egy vidéki egyetemi városban, ahol az emberek este 9-re magukra zárták az ajtókat.
Szó szerint SENKI nem volt az utcákon. Tévét néztek, élték a buta, bezárt életüket.
Mondjuk szerintem ez az ország minden városára jellemző, Budapesten csak azért nem vesszük észre, mert itt sokkal többen laknak, és akad néhány gondolkodó is.
Biztosan össze foglak zavarni, de mi lesz, ha kiderül számodra, hogy átlagban nyolcan utaznak egy ilyen járaton???????
agy tizenhatan.
Önmagában a kérdésed egy baromság, de okés, ragozzuk tovább.
Hogy mennyi ingerült ember van.
Ha szerinted baromság, akkor lapozz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!