Mikor jönnek rá, hogy nagyvárosban csak a tömegközlekedés a fenntartható?
18 , Egyrészt nem hájas a seggem, mert nem a buszkapaszkodón edzek ,de nem mintha rád tartozna, másrészt megnéztem és igen hugyos koszos csövestanya a bkv,és aluljárók is, a kocsik nyáron melegek télen hidegek, üllőhely már nincs.. Amúgymeg hol közlekedne a szaros seggű csöves meg az összes balhés alja plebsz ha nem ott? Logika.Kocsijuk nincs, be vannak állva mint atom, tehát ott vannak, hol lennének? Meg a mammerek a banyatankokkal a legrosszabb időben és helyen tartják fel az embert. Amikor legutóbb felültem a hévre, voltam olyan hülye mert ittam,és sajnáltam taxira a pénzt, az egész úton ment a Maunikasó, két kiccsalád üvöltöt a kocsi egyik végéből a másikban rohangáltak le fel,miközben ment nem is a telefonról, hanem méretes kihangosítóról a sámáléromálé, köszi de nem, meghagyom nektek az élvezetet és ülök hangsúlyozom ÜLÖK a dugóban de nyugodtan kényelemben pontosan 20 fokban télen nyáron nem ázok nem fagyok a megállóban, kellemes zene mellett és egyedül, vagy azzal aki családtag.
Mellesleg az én utvonalamon 1 óra nyereség a kocsi. Tudod nem mindenki a metró megállótól a másik metrómegállóig megy ám,van aki messzebbről kacifántosabb helyről ahol nem a háza elött áll meg a 4es metró, és ha átszállások vannak várakozások vannak, gyaloglások vannak, akkor pillanat alatt elkopik a kis előny. És nem mellesleg, ez fontos szempont, én szeretek is vezetni. És lehet hogy nekem ütközik valaki ilyen az élet ,majd megvéd a kocsi biztonsági rendszere,vagy kivédem én ez ilyen, saját kockázat és haszonellemzésem szerint messze jobb a kocsi.
#22 Én is jó zenét hallgatok a fülesemen, és a metrókon kellemes a klíma, és a fűtés is. Ilyen problémáim nincsenek. Nekem sem a házam előtt áll meg a metró, mindössze nem vagyok lusta sétálni egy kicsit. Én is szoktam látni ilyeneket a metrón, de nem vagyok rasszista, nem zavarnak engem. Az inkább zavar, amikor valaki a leharcolt kokányoltvassal, ittasan vezet kockáztatva mindenki életét. A metrón nem tud elütni senki.
Csövesek nem is nagyon szállhatnak fel a metróra, mert a biztonságiak kizavarják őket ha szólsz nekik.
Eső ellen meg vigyél esernyőt, vagy esőkabátot.
#20 Nincs semmi bajom a földalatti utazással, mert védve vagyok a száguldozó, veszélyeztető autósoktól, és motorosoktól. Legalább ha baleset van, nem nekem kell segíteni. :)
Ez valami reklámampány a bkv mellett ? :D Nem értem mit kell ezen kínlódni, aki akar menjen kocsival, aki nem akar menjen busszal ennyi. Valamiért így döntött, tök mindegy miért. És mindenki hagyja békén a másikat, minek kell minden szaron ellentétet generálni és a másikat győzködni ami lehetetlen?
Ha szeret dugóban állni több pénzért a kényelem miatt akkor ez van,megvette a kocsit élvezze, ha szeret tömegközlekedni a tömeg minden hátrányát élvezve,de jóval olcsóbban az meg az ő dolga.
#28 Egyébként egy másik kérdésnél pontosan ebből indult ki a vita. Alapból nem vagyok az autók ellen, és is járok autóval, csak nem belvárosban. Én csak ezt a "csak a csövesek, és a csórók járnak bkv-val" dumát nem szeretem.
(Az már más kérdés, hogy társadalmilag, mi a jobb az embereknek, de azt a problémát meg hagyjuk a politikusoknak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!