Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nem furcsa ellentmondás, hogy...

Nem furcsa ellentmondás, hogy az idősödő férfiak vezetési morálja/kresz értése a legrosszabb?

Figyelt kérdés
Éppen az idős férfi az akit a legjobb vezetőnek várnék. Régóta van jogsija nyilván, sok km, nagy tapasztalat, mégis éppen tőlük tapasztalom arányaiban a leghajmeresztőbb dolgokat.
2023. dec. 29. 15:23
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%
Az alkalmasság egy harmadik témakör. Mi továbbra sem erről beszélünk. Kerülöd a forró kását, ahelyett, hogy beismernéd a mellébeszélést... Nem tudom, hogy miért jó ez neked.
2023. dec. 30. 19:07
 32/37 anonim ***** válasza:
84%

Már leírtam sokszor, de ismétlem, hátha egyszer elolvasod. Nekem szinte sosem az öregekkel van majdnembalesetem.

Az öregek max feltartanak, mert lassan mennek és bizonytalanok.

2023. dec. 30. 19:09
 33/37 anonim ***** válasza:
16%
Örülök, hogy nincs gondod az idősökkel. Csak a kérdés nem erről szól.
2023. dec. 30. 19:23
 34/37 anonim ***** válasza:
83%

33. Mégis miről szól a kérdés.

Ez egy provokatív kérdés ami azt akarja sugallni hogy az öregek tök hülyék , bezzeg a fiatalok meg tökéletesek elméletben és gyakorlatban is.

Hát nem.

Pont itt szól minden mősodik kérdés hogy nem tudok levizsgázni és hogyan lehet megkenni a vb. bácsit.

De már leírták meg olvass utána hogy mennyivel több balesetet okoznak a fiatalok mint az idősek.

Ráadásul a vakmerő hajtásból adódóan sokall több a halálos baleset is.

AZt akarod itt bemagyarázni hogy nem képezik magukat , hát aki fiatalabb az hogyan képezi magát amikor alig tudott levizsgázni is.

Az soha többé nem tanulja tovább a kreszt sem.

2023. dec. 30. 22:04
 35/37 anonim ***** válasza:
16%

Egyáltalán nem sugallja azt, hogy az idősek hülyék. Az, hogy leöregezel egy idős embert, az sokkal provokatívabb, szóhasználatilag.

Senki nem akarja bemagyarázni, hogy a fiatalok jobban vezetnek. Ezt csak te látod bele.

2023. dec. 30. 22:26
 36/37 anonim ***** válasza:
85%

35. Mégis miről szól akkor?

" mégis éppen tőlük tapasztalom arányaiban a leghajmeresztőbb dolgokat."

Tehát nem a fiatalok azok akik hajmeresztő dolgokat csinálnak hanem az idősebbek?

Persze lehet hogy az nem hajmeresztő, de az pontosan halálos dolog.

EZ az értelme a kérdésnek és ezért lett kiírva.

2024. jan. 1. 09:12
 37/37 anonim válasza:
78%
Szerintem logikus. Nincs elégszer újravizsgáztatás, hajlandó az ember kicsit sumákolni itt-ott úgysem veszik észre jeligével, meg "én jobban tudom, 40 éve vezetek". És akkor azokról, akik nincsenek is már olyan eü. állapotban fizikailag vagy mentálisan, ne is beszéljünk.
2024. júl. 15. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!