Nem furcsa ellentmondás, hogy az idősödő férfiak vezetési morálja/kresz értése a legrosszabb?
Már leírtam sokszor, de ismétlem, hátha egyszer elolvasod. Nekem szinte sosem az öregekkel van majdnembalesetem.
Az öregek max feltartanak, mert lassan mennek és bizonytalanok.
33. Mégis miről szól a kérdés.
Ez egy provokatív kérdés ami azt akarja sugallni hogy az öregek tök hülyék , bezzeg a fiatalok meg tökéletesek elméletben és gyakorlatban is.
Hát nem.
Pont itt szól minden mősodik kérdés hogy nem tudok levizsgázni és hogyan lehet megkenni a vb. bácsit.
De már leírták meg olvass utána hogy mennyivel több balesetet okoznak a fiatalok mint az idősek.
Ráadásul a vakmerő hajtásból adódóan sokall több a halálos baleset is.
AZt akarod itt bemagyarázni hogy nem képezik magukat , hát aki fiatalabb az hogyan képezi magát amikor alig tudott levizsgázni is.
Az soha többé nem tanulja tovább a kreszt sem.
Egyáltalán nem sugallja azt, hogy az idősek hülyék. Az, hogy leöregezel egy idős embert, az sokkal provokatívabb, szóhasználatilag.
Senki nem akarja bemagyarázni, hogy a fiatalok jobban vezetnek. Ezt csak te látod bele.
35. Mégis miről szól akkor?
" mégis éppen tőlük tapasztalom arányaiban a leghajmeresztőbb dolgokat."
Tehát nem a fiatalok azok akik hajmeresztő dolgokat csinálnak hanem az idősebbek?
Persze lehet hogy az nem hajmeresztő, de az pontosan halálos dolog.
EZ az értelme a kérdésnek és ezért lett kiírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!