Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Feloldanátok ezt az ellentmond...

Feloldanátok ezt az ellentmondást?

Figyelt kérdés

Mindenki lebeszéli a másikat a dízelről. Mindenki eladja a dízelt, szabadulna tőle, adják benzines társához képest fél millióval olcsóbban, csak vigyék már elfelé. Mindenki szidja a kormoló, füstölő büdös dízeleket, szidják még azt is aki kitalálta. "a dízel traktorba és kamionba való", mondják.

Ellenben, totál mindenki éljenzi, isteníti őket, és örömmámorban úszik ha megemlíti hogy "aaa, húz mint a mozdony". Ha meghallja, előadja, hogy "az egy legenda", "kinyírhatatlan", satöbbi. Lásd, 1.9 TDI, vagy pdtdi, ellenben ugyanúgy sírógörcsöt is kapnak tőle.

Ezt kérem, feloldaná valaki nekem? Mert nem igazán értem.

Meglátok egy autóhirdetést marketplace-en, és az árát, már tudom, ez egy dízel, megszabadulós áron kínálva. És megnyitom, láss csodát, hát nem egy dízel? Akár német akár koreai vagy japán.

2021. febr. 12. 12:46
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Csak olyanok mondanak ilyeneket, akik még soha nem ültek pl. egy M50d-ben vagy akár egy sima 30d BMW-ben. Általában a beszólogatók kisköbcentis benzineseket vezetnek, de erre mondják, hogy akinek nincs, az szidja. A kormoló, széthajtott dízel pedig tényleg gáz.
2021. febr. 12. 12:50
 2/8 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
79%

Valaki az Adidast szereti, valaki a Niket.

Valaki az Aldit, valaki a Lidlet.

Valaki a radiátoros fűtést, valaki a padlófűtést.

Valaki a Windowst, valaki a Linuxot.

Valaki az Opelt, valaki a Volkswagent.

Valaki a PC-t, valaki a telefont.

Valaki a redőnyt, valaki a reluxát.

Valaki a zoknit, valaki a papucsot.

Valaki a boxert, valaki a fecskét.

Valaki a TV-t, valaki a könyvet.

Magyarázza már el nekem valaki, mert nem értem.

2021. febr. 12. 13:04
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 köszönöm, mostmár okosabb lettem.
2021. febr. 12. 13:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

a dízel max az utánfutót húzza, de ülésbetapasztósat gyorsítani nem fog. :)

az egykilencesek is azzal verik magukat hogy nyomaték, aha.. 35 newtonmeterrel több mint egy szívó benzin kétlitykósnak. :D

2021. febr. 12. 13:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A turbó meg repülőgépekbe való, de az is húz mint az állat.

Csupa rejtély.

2021. febr. 12. 13:57
 6/8 anonim ***** válasza:
autóba nem való dízel, az vonatba kő und hajóba
2021. febr. 12. 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert sokan nem képesek felfogni, hogy valakinek valamilyen célra bizony a dízel a jobb, előnyösebb.

Ez körülbelül ugyanolyan, mint az Android vs iOS, vagy az XBOX vs PS csata. Az intelligensebb réteg nem baszogatja a másikat, csak csendben szereti az egyiket. Mások viszont hangot adnak a hülyeségüknek.

2021. febr. 12. 14:17
 8/8 anonim ***** válasza:
csendes szerető :D
2021. febr. 12. 14:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!