Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudnám bizonyítani,...

Hogyan tudnám bizonyítani, hogy az én autómból átszerelt alkatrészeket a saját autójába?

Figyelt kérdés

Elvittem karosszériáshoz az autót, hátsó sárvédőket és küszöböket kezelni rozsda ellen. Motorikusan patika volt az autó. Mert először azt hozattam rendbe, hogy üzembiztos legyen, majd jött a kasztni. Két hétig volt nála.. És úgy kaptam vissza, hogy nehezen indul.. 100nál " letilt " a turbó.. Gáz adásra sokkal lassabban reagál az autó.. " gondolkodik " mielőtt észbekap, hogy gázt adtam.. Ilyen jelenségeket nem produkált az autó mielőtt leadtam a karosszériáshoz.. Feltételezem, hogy átpakolt pár alkatrészt a saját autójába ( típusazonos.. ).. Mit tudok kezdeni ezzel a helyzettel?

Az ilyen primitív megoldások nem érdekelnek, hogy orrbaverem meg hasonlók.. kib*szok vele stb stb.. Mert azzal nem leszek előrébb..

ma 02:54
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha felírtad az alkatrészek sorozatszámát vagy ha van pl. kamerafelvételed az átszerelésről.
ma 05:01
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
😂 biztosúgyvolt
ma 05:50
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Ezt sehogy nem bizonyitod. Csavarokon alkatrészen látni lehetne esetleg szerelés nyomait. Fényes a csavar többi poros.
ma 05:51
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
Szereld át az övéből, ha jobb lesz, akkor ő is átszerelte.
ma 07:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem írtam fel az alkatrészek sorszámát se semmi. Nem feltételeztem, hogy ilyen helyzetbe kerülhetek.. Vagy ilyen előfordulhat. Viszont egy fullra felújított turbó került fel az autóra.. Egy cég által. A múlt héten. Szép tiszta volt az egész turbó. Benéztem a motorhátetőbe és egy koszos.. olajos.. turbót látok most.. 😒🙄 Meg vagyok róla győződve hogy ki lettek cserélgetve alkatrészek..
ma 08:06
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Elvileg minden turbónak van egy egyedi azonosító száma. Kérdezd meg azt, aki neked beszerelte, hogy meg tudja-e ezt nézni, dokumentálva volt-e valahol.
ma 08:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, aki felszerelte, ahova vitted, biztos felismeri, hogy az volt-e.

Bár ha leszedet a légszűrő csövét a turbóról, és megmozgatod a tengelyét, ha kotyog, nem valószínű, hogy az új van rajta.

ma 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!