Az elvira 4 utáni Prágába érkezést ír a 20:05-ös EN-hoz, a MÁV honlapja viszont 6:43-as érkezést ír. Hogy oldható fel ez az ellentmondás?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 27. 16:02
1/7 anonim válasza:
A MÁV honlapja két érkezést ír: 4:10 és 6:43. Ez úgy lehetséges, hogy egy vonatrészt Pardubicében leakasztanak a berlini vonatrészről és csak később, egy belföldi gyorsvonatban közlekedtetik le Prágáig. Tehàt választhatsz, hogy gyorsan akarsz odaérni vagy kipihenve.
2/7 anonim válasza:
Szia! Nem néztem most meg, fejből mondom: a 20:05-ös (talán Metropol?) vonatot menet közben többször szétszedik, tesznek rá újabb kocsikat stb. A Prágába menő fekvő- és hálócskocsit - mivel Prága túl közel van - valamelyik állomáson lekapcsolják, pár órára "pihenni" hagyják és később viszik tovább Prágába, mivel nem lenne praktikus, ha hajnali 4-kor érkezne.
A Berlinbe menő kocsik is megállnak Prágában, de azokat nem pihentetik, így hajnalban érnek oda. Ha nem szeretnél fekvőhelyet váltani, akkor csak ez az opció van.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez emberibb, nyáron kipróbáljuk. :)
2015. ápr. 27. 19:18
5/7 eddiboy válasza:
És az Elvira ezt a későbbi érkezéses opciót miért nem mutatja? Így hogy lehet neten jegyet váltani erre a variációra?
6/7 A kérdező kommentje:
Én neten még a normál variációra sem tudtam. Több dátummal próbáltam.
2015. ápr. 28. 12:26
7/7 anonim válasza:
Nem lehet minden nemzetközi vonatra neten jegyet venni, van, amit nemzetközi pénztárban lehet csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!