Nem lehetne csinálni valamit a konvojozó vé*gl*nyekkel?
Én szeretek kamion mögött utazgatni. Van több időm bámészkodni a tájat. A kamion fékútja hosszú, hosszabb, mint az enyém, tehát nehéz beleszaladnom, akár, ha ő hirtelen fékez. Főleg idegen helyeken szeretek igy menni, a bámészkodás miatt. A GPS meg igyis, úgyis beleugat, hogy mikor melyik sávba soroljak, vagy 2 km-vel előtte szól, hogy mikor kell lehajtanom, szóval ebből a szempontból mindegy.
Ha dolgozni megyek, akkor viszont nem kell használnom az autópályát, tehát ilyen gondom nincs.
Ezzel együtt, a konvojban haladás tud bosszantó lenni, kivéve, ha te vagy a pl esküvői-temetési-akármilyen konvoj közepén, és a rendőr átvezényel még a piroslámpán is, mint a konvoj tagját (ő nem tudja, hogy véletlenül kerültél közéjük)
Csak több mint 42 éve vezetek, több millió balesetmentes km van mögöttem, külföldi-belföldi gyakorlattal.
De nekem nincs sem magas vérnyomásom, sem problémám az idegeimmel.
Amúgy az autópályán nem szoktak piros lámpák lenni, csak szólok.
34, 37: 100%-ig egyetértek
Szörnyű, hogy ilyen lények osztják az észt, mint ez a manusz, aki 42 év vezetés után beáll a kamion mögé. Lehet, hogy a balesetmentes volt, de ki tudja, közvetve mit okozott.
39, na igen, végre valaki, aki lát is, nem csak néz és nem csak azért van jogosítványa, hogy eljusson A-ból B-be.
Amúgy az itt kivesézett baromi mentalitás természetesen az élet minden területén megmutatkozik, ne hidd, hogy aki így vezet, az majd másféle döntéseket kiba bölcsen hoz meg…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!