Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi a véleményed a tervezett...

Mi a véleményed a tervezett kresz módosításról, hogy B jogsival lehet majd 125 cm3 motort vezetni ?

Figyelt kérdés
tegnap 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában nem tervezek motorra ülni, de biztos, hogy könnyebbség annak, aki szeretne és van B jogsika.
tegnap 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Helyes.
tegnap 18:17
 3/8 dirtboy ***** válasza:
100%
Szerintem jó ötlet,egy 125ccm motor még nem egy vadállat amivel ne lehetne könnyedén megbírkózni. Egyébként szerintem nem sokan fognak emiatt pl robogóra váltani autó helyett.
tegnap 18:33
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Én támogatom. 125 köbcenti szerintem sem olyan nagy erőgép hogy külön jogsit érdemel. Kicsit több mint a duplája az 50 köbcentinek de aki 50 köbcentivel elbír az szerintem a duplájával is el fog.

De ha már segédmotor, elvileg 40 helyett 45 lesz a sebesség ott is. Jó mondjuk eddig is max az öregasszonyok mentek ennyivel a 30 éves robogóval, szerintem ez is egy elavult rendelkezés.

tegnap 18:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

125-ös robogóról szólnak a tervek, vagyis automata váltósról és vannak akik ezt nem tartják motornak 😅

De mindenképpen pozitívnak tartom amiket állítólag terveznek, hogy valamilyen vizsga nélküli képzés feltétel lesz,tehát csak úgy nem fogják beirni a B mellé,mint most az AM-et.

Sajnos ahogy a 3-as is írja, lehet nem fognak olyan sokan kapkodni utána, hiszen a robogó szezonális jármű, és akinek az auto parkoltatása is problémás a lakása előtt, az kétkerekűt se fog venni,mert nem tudja hol tárolni.

tegnap 18:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Én pont ilyen 125-ös automata robogóval szemezek. Vagy egy reverse trike csak az elég ritka és drága.

Szerencsére családi háznál nem gond a tárolás.

tegnap 19:02
 7/8 Tibcsikeh válasza:
56%
Évtizedek óta "tervben van" ez. Hidegen hagy.
tegnap 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Én támogatom az ötletet. Több munkatársam is 50-es robogóval jár dolgozni, és legalább fele váltana 125-re. Áprilistól októberig én is többnyire 125-ös robesszal járok, nagyon praktikus kis jármű.

Azt viszont nem támogatnám, ha nulla motoros előélet, vagy valamilyen képzés nélkül üljön valaki rögtön 125-ös motorra.

tegnap 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!