Nem lehetne csinálni valamit a konvojozó vé*gl*nyekkel?
Van két nagyon hasznos segítő az autódon. Az egyik a jobb oldali tükör, a másik pedig az úgynevezett irányjelző. Működtető karját megtalálod a kormány mögött, bal oldalon, a pókháló alatt. Használni kell, és beengednek.
Egyébként pedig mindenki úgy autózik, ahogy akar, ha a sebességhatárt és a követési távolságot betartja. Inkább azokkal az ingerül, agresszív f__zokkal van baj, aki bár tudja hogy hol akar majd lehajtani, ki is sorolhatna egy kilométerrel hamarább a külsőbe, de nem, kilóhatvannal nyomatja a belsőben, majd az utolsó 20 méteren akar kivágni a lehajtósávra. Nem egy ilyen majmot látok rendszeresen. Mellettem jobbra már kezdődik a lehajtó sáv, de ő még kivág mögülem, megelőz, és már a zebracsíkos részt keresztezve megy rá a lehajtóra, mert ő megmutatja...
Mint írtam, elsősorban az országúton van baj a jelenséggel.
Megy egy lassabb jármű, és feltorlódik mögötte egyre több brom, akik egymás seggében mennek. Na ezeket már nem tudod kielőzni folyamatos szembe forgalom melettett, mert nem Bugatti Chiront vezetsz. Kamion + 4-5 személyautó már bőven olyan hosszú, hogy életveszély megelőzni őket.
(Az autópályás esetleírással egyetértek, ugyanazt látom szinte minden alkalommal.)
2000 cm a kóla, amit iszok :)
én 3 literrel nyomatom
"annyira nem tudnak sávot váltani, hogy ha a horizonton feltűnik egy teherautó, már rohannak is be a belsőbe, pedig még éppen semmi keresnivalójuk nincsen ott."
fuj de utálom ezeket is, jogsi 3. ilyen után örökre elvenném
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!