Miért közlekedik szabálytalanul a magyar autósok többsége? Mit gondoltok?
Akkor eszerint Magyarország nem tartozik a jobb helyek közé.
Szerintem inkább forgalom függő a dolog. Budapesten nagy a forgalom, az emberek megértik, hogy csakis udvariassággal és türelemmel boldogulhatnak. De gyertek el Győrbe mondjuk műszakváltás körül. Az utakon zajlik a forma-1. Már ahol lehet haladni. Akinek jobb kocsija van, annál van az előny. Itt ha valaki kocsiba ül, az olyan, mint egy időfutam egy rally versenyen.
Jártam Tenerife-n, az is érdekes. Volt egy érdekes kereszteződés, ahol először el sem hittem, hogy át lehet jutni. Képzeljetek el egy több sávos körforgalmat, aminek a kihajtóját a forgalmas autópálya lehajtója keresztezte. Csak simán elindultam, amikor a gyorsabb kocsik már elmentek, a többi meg nem vágott elém, mint ahogy mondjuk nálunk tennék, Fura volt, de ugye ezt viszont is meg kellett tanulni, hogy én se vágjak senki elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!