A kamionos szabálytalanul halad ott kilométereken keresztül ugye? Vagy nem?
1. Nem volt szabálytalan. Bunkó g*ciség, de semmi sem tiltja, nem szabálytalan.
2. Nincs semmi ebben a szaros világban, ami indokolttá és elfogadottá teszi a büntetőfékezést, vagy bármilyen öntörvényű intézkedést, szóval nem, nem "tette jól" az autós. Ő az egyetlen büntetnivaló szabálytalan a videón, a kamionos csak egy kretén, kész.
Persze hogy nem, én a 4-esen járok nap mint nap és ott is hozzák a románok a formájukat, sajnos általánossá váltak az ilyenek.
De nem ez a megoldás. Sőt, ez az egyik legrosszabb, amit tenni lehet. Nem csak hogy önmagában is baromi balesetveszélyes, de amennyire a magyar-román kapcsolat el van durvulva, ezen a kamionos is csak felhúzza magát és legközelebb "csakazértis" még agresszívabb és kreténebb lesz. Szóval ezt így nem szabad.
Napközben a nem 3 sávos autóutakon, autópályákon előzési tilalom van teherautóval (talan 7,5t felett). Szóval a kamionos is rohadjon meg.
DE!
A büntetőfékezés soha, semmilyen körülmények között nem lehet indokolt, nem lehet erény. Ahogyan a láthatóan agy nélkül jobbról, leállósavon végrehajtott előzés is egy båszott nagy felelőtlen gyökérség. Nem így oldjuk meg ezeket a helyzeteket.
Nem, 6-22-ig nem előzhetnek 2 sávoson.
Nem tette jól, akár komolyabb baj is történhetett volna.
Nem az a tuskó aki előz, hanem aki nem hagyja!
A sárga pótos kamionos a saját kollégáját szopatja.
Nem is értem, a személyautós miért a belső sávban haladót bünteti...
Lengyeleknél csomószor láttam, hogy az előtt fékeznek be, aki nem engedi előzni a másikat.
Utána már tudott haladni a belső sáv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!