Meghúztam egy szabálytalanul parkoló autót, cetlit nem hagyva, mire számíthatok?
Tudom, hogy sokan elküldtök melegebb éghajlatra. Sajnos egy olyan parkolóba álltam, ahol tökig vannak az autók és ebből min. 3-4 szabálytalanul, tilosban parkol és itt teherautókról is beszélünk. Ez egy kicsi parkoló.
Szóval reggel láttam hogy vonalfestés mellett közvetlenül mellettem áll egy autó és mögöttem már 1 hónapja áll egy tragacs (tilosban). Szépen lassan próbáltam kiszlalomozni hogy a hátsó autót se sértsem meg és a legvégén sikerült meghúznom a mellettem lévőt... kár mentegetőzni, de elmentem mérgemben. Kamera nincs, hányingerem van ettől az egésztől miattam is és a másik kettő miatt is.
Mire számíthatok?
Az enyémből ítélve 2-3 csík karc lehet.
Vonalfestés között nem állt, tehát nem parkolónak szánt helyen állt meg (a parkoló legelején álltam).
Csarbenhagyás. Ha nem látta semmilyen kamera, akkor megúszod azzal, hogy egy életen át lelkiismeretfurdalásod lehet miatta (remélem lesz is, mert gondolj bele, ha a te autóddal tették volna), ha esetleg mégiscsak volt kamera a tudtod nélkül, vagy látott valaki, aki felírta a rendszámodat, akkor cserbenhagyásért elővehetnek, amiért rendesen megütheted a bokád.
De nem értem, hogy miért nem a tilosban parkoló autót jelented fel, ahelyett, ha már nem tudsz vezetni rendesen.
A normális emberek válalni szokták a tetteikért a következményeket
Te sajnos nem ebbe a kategóriába tartozol.
Majd ha te is egy ilyen ember áldozatává válsz, remélem akkor is ilyen lazán vezsed majd hogy a neked okozott kárt nem tériti meg aki okozza majd neked...
Remélem van térfigyelő kamera...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!