Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Meghúztam egy szabálytalanul...

Meghúztam egy szabálytalanul parkoló autót, cetlit nem hagyva, mire számíthatok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokan elküldtök melegebb éghajlatra. Sajnos egy olyan parkolóba álltam, ahol tökig vannak az autók és ebből min. 3-4 szabálytalanul, tilosban parkol és itt teherautókról is beszélünk. Ez egy kicsi parkoló.

Szóval reggel láttam hogy vonalfestés mellett közvetlenül mellettem áll egy autó és mögöttem már 1 hónapja áll egy tragacs (tilosban). Szépen lassan próbáltam kiszlalomozni hogy a hátsó autót se sértsem meg és a legvégén sikerült meghúznom a mellettem lévőt... kár mentegetőzni, de elmentem mérgemben. Kamera nincs, hányingerem van ettől az egésztől miattam is és a másik kettő miatt is.

Mire számíthatok?

2021. jún. 28. 14:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%

Hogy mire számíthatsz?

Egyrészt, ha van az esetről bizonyíték vagy tanúvallomás, minimum polgári peres eljárásra a kár megtérítése érdekében , de szabálysértési eljárás is indulhat. Nyilván ha bizonyíték , tanú nincs, akkor semmire.

Illetve valamire mégis: lebaszásra. Gerinces, értelmes felnőtt ember NEM hagy el egy ilyen helyzetet az adatai megadása nélkül, mert ez undorító , féreg viselkedés.

2021. jún. 28. 17:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Na mizu?
2022. jan. 12. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!