Meghúztam egy szabálytalanul parkoló autót, cetlit nem hagyva, mire számíthatok?
Tudom, hogy sokan elküldtök melegebb éghajlatra. Sajnos egy olyan parkolóba álltam, ahol tökig vannak az autók és ebből min. 3-4 szabálytalanul, tilosban parkol és itt teherautókról is beszélünk. Ez egy kicsi parkoló.
Szóval reggel láttam hogy vonalfestés mellett közvetlenül mellettem áll egy autó és mögöttem már 1 hónapja áll egy tragacs (tilosban). Szépen lassan próbáltam kiszlalomozni hogy a hátsó autót se sértsem meg és a legvégén sikerült meghúznom a mellettem lévőt... kár mentegetőzni, de elmentem mérgemben. Kamera nincs, hányingerem van ettől az egésztől miattam is és a másik kettő miatt is.
Mire számíthatok?
Hogy mire számíthatsz?
Egyrészt, ha van az esetről bizonyíték vagy tanúvallomás, minimum polgári peres eljárásra a kár megtérítése érdekében , de szabálysértési eljárás is indulhat. Nyilván ha bizonyíték , tanú nincs, akkor semmire.
Illetve valamire mégis: lebaszásra. Gerinces, értelmes felnőtt ember NEM hagy el egy ilyen helyzetet az adatai megadása nélkül, mert ez undorító , féreg viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!