Mernétek itt kerékpárost előzni?
Figyelt kérdés
Ha a kerékpáros nagyon lassan haladna, és nem jönne senki szemből, de a záróvonalat érintenetek kellene hozzá? Vagy kivárnátok, amíg megszűnik a záróvonal?2022. nov. 9. 13:12
21/75 anonim válasza:
20: Nem rögtön megsértődni, mert valaki nem egyezik a véleményeddel. :P
Akkor csak sétálj nyugodtan a ködben egy kanyarban, majd lábtörlő lesz belőled ha kivasalnak. :P
22/75 anonim válasza:
20: Na igen... Sőt, ha véletlenül baj van, akkor rögtön kiabálna, hogy a bicajos volt a hibás....
24/75 A kérdező kommentje:
2022. nov. 9. 14:51
26/75 A kérdező kommentje:
Szerintem kicsit sokáog tartana itt végig követni a lassú bringást, hosszú szakaszon van záróvonal, a szaggatott vonalas részen ugyanolyan a kanyar íve, mint ahol záró van.
2022. nov. 9. 14:55
27/75 anonim válasza:
Kérdező, te piacon vetted a jogsidat???
Kivársz egy viszonylag egyenes szakaszt, ott tudsz előzni. Ha ott is záróvonal van, akkor annak megvan az oka.
28/75 anonim válasza:
24! Ott is záróvonal van:
29/75 A kérdező kommentje:
Na ácsi, nem kell itt flegmázni, szerintem normálisan tettem fel a kérdést. Mint írtam, nem szoktam alapjáraton kielőzni zárón senkit, de amikor 86-szor megáll előttem mert láthatóan bevan b@szcsizva,kullog össze-vissza akkor igenis kifogom kerülni. Vagy álljak meg mögötte, amíg kijózanodik, mert hiába dudálok nem történik semmi. Vezetéstechnikailag érdekelt a dolog, nem személyes indíttatásból, a válaszaitokat hasznosnak ítélem, függetlenül az eltérő véleményektől.
2022. nov. 9. 15:00
30/75 A kérdező kommentje:
Amit én linkeltem fotót, ott még nincs.
2022. nov. 9. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!