A kamion előzése után miért villoghatott nekem?
Tegnap egy full egyenes és tiszta szakaszon lendületesen (padlógázzal kicsit messzebbről gyorsítva) megelőztem a Skoda Fabia-mmal egy nyerges kamiont. Teljesen korrekt oldaltávolságot is tartottam és szerintem nem is hirtelen tértem vissza a sávba, hiszen egy fél autónyi távolság már volt a kocsi hátsó és kamion elülső síkja között tehát nem hiszem, hogy megzavartam volna főleg, hogy utána még tartottam az előzési tempót (30-40 km/h sebességkülönbséggel).
Viszont miután visszatértem a sávba hátulról láttam, hogy villantott rám vagy kettőt. Traffipax és más kamion sem volt a közelben.
Próbáltam rajzzal szemléltetni bár lehet így is csalóka.
Bordó színnel ahogy én lendületesen visszasoroltam a sávomba, narancssárgával pedig ahogy néha mások szoktak még vagy 15-30 méter után lagymatag módon visszaevickélni.
Nem tudom mi oka lehetett villantani, miközben bőven kívül voltam a holtterén. Esetleg egy kamionos megosztaná ezzel kapcsolatban a tapasztalatait?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!