Kamionosok! Miért vezet néhány kamionostársatok közveszélyesen és érthetetlenül?
Figyelt kérdés
Konkrétan közveszélyesen. Csak két példa. Úgy vált sávot, hogy ránkhúzza kamiont, mert mi majd úgyis fékezünk... Másik "kedvencem" mikor kb. 1 km/h-ás többletsebességgel előzi egyik kamionos a másikat totál blokkolva ezzel hosszú időre a kétsávos utakat. Miért?2022. márc. 23. 11:20
1/5 anonim válasza:
Aki ilyeneket csinál úgysem fog gyakorizni, pláne nem vallja be, a kamionos társaknak pedig gőzük sincs miért csinálják ezt. Ha tippelnem kéne figyelmetlenség, pl. nyomkodják a telefont.
2/5 anonim válasza:
Az tény, hogy a több tonnás monstrumban egyesek úgy érzik, hogy sérthetetlenek és majd úgyis az autós fékez, de összességében nem emelném ki a kamionosokat. Ugyanígy vannak ön- és közveszélyes hétköznapi sofőrök, buszvezetők, biciklisek, de még a futók is tudnak őrültek lenni az utakon. Ez nem azon múlik, hogy milyen kategóriára van jogosítványa.
3/5 anonim válasza:
Igazából ahhoz képest, mennyi sok kamion van, és mennyire sokat mennek a személyautókhoz képest, én alig látok mostanában bármi kirívó esetet kamionosoktól. Nagyon sokat javult a morál náluk az utóbbi 10-15 évben. Az 1 km/h dolog amiről beszélsz, nem veszélyes, és érthető is. Ja és nem 1 km/h különbség az.
4/5 anonim válasza:
Meg aztán a kamionosokra is azok haragszanak akik alig tudnak ki menni a tescóig rugalmasan.
AKik itt tesznek fel kérdést például hogy mikor kell felváltani a benzines autót , de megakarja a kamionos munkáját szabni.
5/5 anonim válasza:
Bár már leszálltam a kamionról, de én vállalom:
Én nagyon jól akartam keresni, és nagyon jól is kerestem, de ehhez az is kellet, hogy aki ebben akadályozott azt egy az egyben eltiporjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!