Ha a 10-es főúton megyek biciklivel, akkor rájön 10 kamion és beghalok, vagy simán végig lehet tekerni?
Figyelt kérdés
Mennyire forgalmas? Biciklivel sima?2022. aug. 23. 23:05
1/11 A kérdező kommentje:
*rámjön
*meghalok
2022. aug. 23. 23:06
2/11 anonim válasza:
Jó pár necces előzésben lesz részed. De ezt leszámítva sima ügy.
4/11 anonim válasza:
Előfordulhatnak kellemetlen oldaltávolsággal előző sofőrtársak, különösen kanyarok után, ahol hirtelen vesznek téged észre. Ha nem kacsázol és a lehetőségekhez mérten az út jobb szélén mész, nem fognak elütni.
5/11 anonim válasza:
Ők is figyelnek azért, bár necces szerintem is. Mondjuk még mindig jobb, mint a 4-es a románok miatt, volt, hogy majdnem ottmaradtunk 5-en a kamion miatt.
6/11 anonim válasza:
Én egy forgalmasabb főúton nem mernék lakott területen kívül biciklizni.
Túlságosan félem azt a tyúkszaros életem
7/11 anonim válasza:
melyik részén? Budapest környékén halál. Egy időben ki is voltak tiltva róla, csak a nagy rinya miatt leszedték a táblákat. Szűk út, nagy kamion-, még nagyobb személyautóforgalommal, ráadásul rossz az útburkolat is.
8/11 Alex Fly válasza:
A jelek szerint nem igazán halnak meg ott naponta kerékpárosok, szóval felesleges ennyit aggódni..
9/11 anonim válasza:
sose értettem azokat az idiótákat akik képesek forgalmas úton bicajozni, nem is kell hogy főút legyen ... Abszolút életveszélyes, a kamionok miatt akik esetleg egy kanyar miatt nem vesznek észre, és nem fognak vészfékezni különböző okok miatt inkább elmennek tőled 5 centire, a nyugdíjas sofőrök, a telefonozó figyelmetlen sofőrök stb... Norvégiában kamionoztam de ott konkrétan volt hogy a babakocsit tolták forgalommal szemben a főúton, és amikor a kanyarban egyszer csak észreveszed akkor nincs idő fékezni, a rengeteg egymás mellett biciklizőről nem is beszélve... ott se volt gyakori a gázolás, de azért baromi sok necces szituációt okozott a sok agyatlan barom mind magának mint nekem sofőrként
10/11 Alex Fly válasza:
@9: mit nem lehet azon érteni, hogy egy út azért forgalmas, mert sokan használják. És azért használják sokan, mert oda vezet, ahova az emberek el akarnak jutni. Egész egyszerűen ezért közlekednek rajta a kerékpárosok.
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!