Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Volt már valami nagyobb...

Volt már valami nagyobb bakitok vezetés közben?

Figyelt kérdés

Kezdem én.

tesco parkoloból jövet ki, emelkedőn kell kijönni a főútra, azt hittem 1-be vagyok :D mögém áltt egy kocsi,és nyomom a gázt engedem a kuplungot és nem megyünk előre,és csak gurulunk hátra kb 5cm kellett,hogy beleguruljak, bocsánatot kértem

2022. ápr. 12. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Hát... Ez szerintem még nem nagy baki...

Nekem volt, nem lett rendesen lecsukva a motorháztető, oszt 90-nél úgy gondolta hogy felnyílik. Mostmár legalább tudom milyen "vakon" vezetni, mondjuk csak azon a rövid szakaszon ameddig megálltam.

2022. ápr. 12. 19:39
 2/9 Vortrex ***** válasza:
100%
Vontattam egy peugeotot, ami ha jobban belegondolunk nem is olyan meglepő, és egy nagyobb gázadásra kiszakadt a vonószeme, és kiverte a hátsólámpám, meg lerohadtunk a kereszteződésben. Azonnal azt mondtam hupsz.
2022. ápr. 12. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
#1: hú ez velem is előfordult..méghozzá autópályán 130-al..
2022. ápr. 12. 19:46
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

#3 Akkor egy picit megnyugodtam, hogy nem csak nekem van ilyeb szerencsém.

Egyébként, amíg összetört, kiegyengetett motorháztetővel jártam, addig mindenkinek azt mondtam hogy egy őzikével találkoztam össze😅 Csak a rokonok tudják, meg talán a szélvédős sejtette mi történhetett.🤷‍♂️

2022. ápr. 12. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Vidéki vagyok, megszoktam, hogy nincs közlekedési lámpa és ha látok valakit a zebránál akkor megállok és elengeden.

Na, történt, hogy Pesten egy kis utcában haladok, látom a gyalogosok ott állnak a zebránál. Elengedtem őket, picit furán néztek rám, de átmentek az úton. Miközben mentek át akkor realizáltam, hogy nekem zöld a lámpa, nekik piros.

2022. ápr. 12. 19:54
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Régebbi kocsit úgy vezettem vagy fél órán keresztül, hogy be volt húzva a kézifék... Éreztem h valami nem stimmel. Akkor jöttem rá amikor lealltam és be akartam húzni.
2022. ápr. 12. 20:15
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Mercedes Sprinterrel több, mint 100km-t mentem 5.-ik fokozatban mire észbe kaptam, hogy 6 sebességes.
2022. ápr. 12. 20:30
 8/9 anonim ***** válasza:
92%
Rengeteg, rengeteg ilyen hibám volt az első hónapokban friss jogsisan, csodálom, hogy nem volt balesetem. Pedig úgy köszönt el tőlem az oktatóm hogy: “k*rva jól vezetsz”.
2022. ápr. 12. 23:08
 9/9 anonim ***** válasza:
91%
Friss jogsival egyszer kb. 50-es tempóban érkeztem a kútoszlop mellé. Az egy dolog, hogy tolathattam vissza, de máig nem értem, hogyan nem taroltam le a fél benzinkutat. Azóta szerencsère jóval értelmesebben vezetek, de ez így megragadt.
2022. ápr. 13. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!