Ebből lehet probléma? Nem láttam kamerát
A mai nap folyamán egy ismeretlen úton mentem, navigációval. A nullasra szerettem volna felmenni előtte a navigáció azt mondta hogy menjek balra, oda is mentem, csak az kanyarodó sáv volt, lámpás. Megalltam vártam a zöldre, majd szólt a maps hogy forduljak jobbra, kiferult hogy máshol gondolta hogy lekanyarodok. Mivel nem tudtam hol visz ez a sav ezért beprobalkoztam azzal, hogy kanyarodó sávból visszamegyek a sima sávba mikor zöld lett a lámpa. Tudom, tudom szabálytalan, de nem akartam kerülni, meg hogy onnan hogy visz vissza a navigacio az is egy csoda. Indexeltem, és be is mentem valamelyik elé, nem ment belém, messze volt és néztem a tükröt is. Persze rám dudalt, de én is tudom hogy barom vagyok ez miatt, annak örülök hogy nem jöttek belém.
Nem kérek kioktatast, 5 éve vezetek napi szinten, tisztában vagyok a kreszel, nem szoktam szabalytalankodni, de a kérdésem hogy ebből lehet probléma? Én nem láttam kamerat ott, és az utca nevére se emlékszem de Pesten volt, a Füredi út után, nullás előtt még. Viszont ha kamera felvett, gondolom büntetés, bár lehet megse találnak, nem?
Persze máskor ilyet nem csinálok, remélem tényleg nem volt kamera
5 éve vezetsz csak nem tudsz közlekedni.
Szabálytalan voltál egy helyen amit nem tudsz hogy hol van, nem tudod hogy van-e kamera, de mondjuk meg hogy lesz-e büntetés. Nem tudjuk…
Igen, visszavisz azt tudom, csak annyira összevissza mondja, engem rengetegszer vitt már ki rossz lehajtora meg felhajtora, rossz helyen mondta hogy menjek ki a korforgalombol, de alapvetően nem csináltam meg ilyet soha, ha valamit elrontok szoktam utána csinálni akkor már ugyanúgy.
Amugy megnezem hol volt, visszakeresem
Vezer utcánál volt, Zugló. Az ikea fele, csak azzal a különbséggel hogy amikor jössz le a Füredi útról arra és mesz fel a hidra, ott volt, a lámpánál.
Nem találtam a neten volt e kamera, esetleg ha valaki tudna linket küldeni ahol van, vagy tudna fejből nagyon megkoszonnem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!