Sajnos arc aszimmetriám van. Sokan azt mondják nem látszódik de amikor a kamerát megfordítom és úgy fotózok akkor látszódik...nagyon zavar... ilyen problémával hova lehet menni?
Aszimmetrikus arcal sehova mivel semmi bajod. Senkinek se ugyanolyan az arca a jobb es bal oldalon. Nekem sem egyforma, fényképeken én egyből kiszúrom, de ez van. Ne úgy gondolj erre mintha probléma lenne. A természet ilyennek alkotott minket. A lábunk se egyforma méretű, a két mellből az egyik kisebb mint a másik, an akiknél szembetűnő, van akiknél nem.
Ha egymás mellé tennéd a képen a jobb arcfeled és utána a balt akkor nem ugyanazt az eredményt kapnád mint az eredeti fotón. Mint itt:
Az állkapcsod másért kattog. Azzal el ehetsz orvishoz. Ha indokolt akkor készítenek egy sínt amit éjszaka kell hordani. De attól is lehet hogy csak az egyik oldalon rágsz.
Szimmetrikus arcú ember nem létezik. Max photoshop-ban. :)
Az állkapocs kattogása ettől független probléma.
Nekem is az, én rendbehozatnám a fogaimat mert az is rátesz hogy nem teljesen egyenesek... A szemöldököm megpróbálom szimmetrikussá tenni szedéss, a hajamat pedig inkább göndörítem mert ha egyenes, jobban kijön az asszimetria. Orrod meg tudod műttetni.
Állkapoccsal passz, meg lehet kérdezni egy orvost, de szerintem azzal nem tudnak mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!